LCD-TV

  LCD-TV

  Nyt en filmkveld hjemme

  Spander på deg en filmkveld hjemme. Nyt filmopplevelsen i stuen med Pixel Precise HD og den omsluttende kraften til Ambilight. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV

Philips 42", Full HD 1080p, digital-TV 42PFL8694H/12 Finn lignende produkter

Nyt en filmkveld hjemme

med Ambilight

 • Philips Net TV for populære elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Philips Net TV. Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet Internett direkte på TVen når du vil. Koble ganske enkelt direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Ambilight Spectra forbedrer seeropplevelsen

  Ambilight Spectra forbedrer seeropplevelsen

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ytterligere ved å projisere en lysglød fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og skarpheten på lyset som omslutter TVen, slik at det passer til bildet. Dette gir en altoppslukende seeropplevelse. Med Ambilight Spectra blir filmene virkelig levende!

 • Pixel Precise HD for utrolig skarpe og klare bilder

  Pixel Precise HD for utrolig skarpe og klare bilder

  Pixel Precise HD bygger på grunnlaget fra den prisvinnende Pixel Plus-teknologien. Den tar bildekvalitet til et nytt nivå med fire billioner farger med HD Natural Motion, noe som gjør at filmbevegelsene blir jevne og knivskarpe. Takket være Pixel Precise 100 Hz LCD kjøper du de raskeste LCD-TVene i klassen med 3 ms svartid som gir utrolig bevegelsesskarphet for alle filmer og sportsprogrammer.

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • 100 Hz LCD, 3 ms ytelse for suveren bevegelsesskarphet

  100 Hz LCD, 3 ms ytelse for suveren bevegelsesskarphet

  100 Hz LCD gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder selv ved raske bevegelser på skjermen. Den doble bildefrekvensinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) bruker en høy 100 Hz oppdateringshastighet. Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 3 millisekunder (målt i oppfattet BEW (Perceived Blur-Edge-Width)). Denne unike Philips-teknologien tar bevegelsesskarphet på LCD-skjermer til nye høyder.

 • 2 x 12 W med BBE for frisk, klar lyd

  BBE-høydefinisjonslyd er lydforbedringsteknologien (lisensiert av fra BBE Sound) som skal gi deg ekte og naturlig musikk og taletydelighet med fyldig og klar hørbar vokal.

 • DLNA PC-nettverkskobling for å se på videoer fra datamaskinen

  Med DLNA PC-nettverkskobling kan du se på videoer, vise bilder og høre på musikk fra PCen

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T- og DVB-C-tuner med CI+*

  Med HDTV kan du se på TV med best mulig lyd- og bildekvalitet, uten noen ekstra set-top-boks. Takket være den innebygde tuneren som støtter DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler for både MPEG-2- og MPEG-4-formatet, kan du motta TV-programmer i høydefinisjon og med enestående kvalitet. I tillegg får du førsteklasses høydefinisjonsinnhold direkte på TVen med Common Interface Plus (CI+).

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • DVB-C finnes bare i enkelte land og for enkelte operatører. Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen.
 • Net TV, tjenestetilbudet varierer fra land til land og er underlagt vilkår for bruk.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i