LED-TV

  LED-TV

  Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

  Philips gir deg fantastisk ytelse til riktig pris både nå og for morgendagen. Full HD LED-TVen 42PFL3207 gir deg fantastiske bilder og kraftfull lyd med brukervennlige digitale TV-kontakter og en ren TV-design. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3200 series LED-TV

107 cm (42"), Full HD 1080p, DVB-T/C 42PFL3207H/12 Finn lignende produkter

Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

LED-TV med Full HD og kraftfull lyd

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  Perfect Motion Rate (PMR), som kombinerer oppdateringshastigheten til panelet og unik bildebehandling, skaper ekstrem bevegelsesskarphet for klare og levende bilder selv med raske bevegelser på skjermen.

 • Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Clear Sound er en nyskapende lydteknologi som øker klarheten på stemmen betraktelig, enten det er tale eller sang. Den gjør at du hører hvert ord, slik at du får mest mulig glede av det du ser på.

 • USB for fantastisk multimedieavspilling

  USB for fantastisk multimedieavspilling

  Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder, mp3-musikk og videofiler fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen inn i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele videoer, bilder og musikk.

 • Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • Full HD-TV med Digital Crystal Clear for dybde og klarhet

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Resultatet er ekstremt klare bilder, uansett kilde.

 • Dynamisk kontrast på 100 000:1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Vil du ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene? Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterkning gir deg den beste bildekvaliteten. Dynamic Contrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og flotte farger.

 • Føl kraften med 20 W RMS og Incredible Surround

  Føl kraften i rytmen fra musikken og atmosfæren fra filmer. De kraftige forsterkerne med en effekt på 20 W RMS (2x 10 W RMS) skaper et livaktig lydbilde. Med Incredible Surround får du en total surroundlyd med større dybde og bredde som kompletterer den rike seeropplevelsen.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm enten ved hjelp av en HDMI-DVI-kabel (for digitale signaler) eller VGA-kabel (for analoge signaler).

 • Integrert digital DVB-C/T-tuner for digitalt kabelmottak

  Med den integrerte digitale DVB-C/T-tuneren kan du motta digitalt kabel-TV og bakke-TV uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Det behandles 69 milliarder farger som gir svært levende farger

  Levende og naturlige bilder fra utrolig avansert fargebehandling. De tre fargekanalene (RGB) er optimalisert for en total behandlingskraft på 69 milliarder farger. De avanserte algoritmene oppdager hårfine fargenyanser og hudfarger, og behandler disse for å gjengi de mest naturlige fargene.

Se alle spesifikasjoner
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i