widescreen flat-TV

  widescreen flat-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Nyt den ultimate TV-opplevelsen med denne Philips Cineos flat-TVen med Full HD-skjerm, Pixel Plus 3 HD og Ambilight Surround. Den digitale kortleseren med PC-tilkobling gir deg full tilgang til multimedieinnhold. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cineos widescreen flat-TV

107 cm (42"), LCD, integrert digital 42PF9731D/10 Finn lignende produkter

Forbedre seeropplevelsen

med Pixel Plus 3 HD og Ambilight

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Pixel Plus 3 HD for skarpe og klare bilder

  Pixel Plus 3 HD gir bildet en unik kombinasjon av utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra alle typer HD, vanlige TV-signaler og multimediekilder, for HD-skjermer. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Forstyrrelser og støy i alle kilder fra multimedia til vanlig TV, og også i svært komprimert HD, spores og reduseres slik at bildet blir klart og knivskarpt.

 • Dynamisk kontrastforbedring gir ekte, svarte detaljer

  Du vil ha en LCD-flatskjerm med høyest mulig kontrast, levende bilder og en bred visningsvinkel. Philips dynamisk kontrastforbedring bruker videobehandling og unik teknologi for demping av bakbelysning. Det sørger for dype og ekte svarte nivåer med flere detaljer. Dempingen av bakbelysningen øker kontrasten opptil 5 ganger*, samtidig forbedres også visningsvinkelen. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger, (* faktor mellom 2 og 5, avhengig av skjermtype og bildeinnhold).

 • Ambilight-surround for en altoppslukende seeropplevelse

  Ambilight 3 er et imponerende tilskudd til den generelle opplevelsen med omgivelseslys på tre sider for å utfylle fargene og lysintensiteten til bildet på skjermen. Det skaper stemning, stimulerer til en mer avslappet seeropplevelse og forbedrer oppfatningen av bildedetaljer, kontrast og farge. Ambilight 3 tilpasser fargene automatisk og uavhengig i forhold til innholdet på skjermen. Med Ambilight 3 er nå toppen av bildet fullstendig omgitt, slik at du kan leve deg inn i innholdet.

 • Matchende designdreiestativ medfølger

  Dette stativet av høy kvalitet gir deg best mulig plasseringsfrihet, og det er spesialutformet for denne TVen. Det gjør det enkelt å plassere flat-TVen uten å bore hull i veggen. Finn enkelt den beste visningsvinkelen med 40 graders rotasjon (20 grader til hver side). Usynlig kabelhåndtering følger med bak. Dette stativet passer perfekt på det matchende gulvstativet (tilbehør).

 • Få tilgang til bilder, musikk og filmer via PC-link

  PC-link gir morsom og enkel tilgang til dine personlige digitale mediefiler og multimedieinnhold*. Utbredte Ethernet-standarder (LAN) og åpne Wi-Fi-standarder brukes til kablet og trådløs tilkobling (valgfritt) og sørger for at de fungerer sammen. Bla gjennom PC-samlingen med digitale bilder, multimedievideoer og musikkfiler via lokalnettet hjemme. Det intuitive brukergrensesnittet på TVen og Philips Multimedia Manager for PCen gjør det tilgjengelig med et tastetrykk (* se produktet for støttede formater, PC-LAN-funksjonalitet kreves ** tilleggsenhet for Ethernet-bro er nødvendig)

 • Klargjort for trådløs tilkobling til PCen

  Wi-Fi er den ledende standarden for trådløst bredbånd. Med Wi-Fi-funksjonen* i Philips-TVer kan du dele multimedieinnhold fra PCen overalt i huset, uten kabelrot. Stor båndbredde betyr at du kan nyte multimedieinnhold som bilder, musikk og video over avstander på opptil 100 meter**. Få tilgang til Wi-Fi-PCen eller Wi-Fi-hjemmenettverket (ruter). (*Krever en valgfri Wi-Fi Ethernet-bro. **Kan variere etter lokale forhold.)

 • USB- og minnekortspor for å spille multimedier øyeblikkelig

  Vis og del filmer, musikk og bilder med én gang. Minnekortsporet aksepterer kort av typen Compact Flash I og II, Memory Stick, SD-kort/Mini-SD-kort, Smart Media, Micro Drive (opptil 2 GB) og multimediekort. Det er bare å plassere minnekortet i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimediefiler som er lagret på kortet. USB-kontakten gir deg tilgang til multimediefiler på de fleste USB-enheter og digitale kameraer (USB-minneklasseenhet).

 • 2 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til et analogt signal, gir det et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer intelligent den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men omfatter digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i