Essence

LCD-TV

  Essence

  LCD-TV

  Ingenting annet enn et bilde på veggen

  Essence-TVen kombinerer moderne HD-teknologi med en ultratynn og stilig utforming. Skjermen kobles til huben med én kabel slik at du slipper å ha en masse ledninger rundt skjermen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ingenting annet enn et bilde på veggen

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser. Den doble bildehastighetsinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som med vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 2 millisekunder. Nå kan du glede deg over klare og levende bilder også av raske bevegelser på skjermen.

 • Problemfritt oppheng med en smart justeringsbrakett

  Problemfritt oppheng med en smart justeringsbrakett

  Med den smarte Essence-justeringsbraketten kan du montere skjermen på veggen uten problemer. Braketten er kurveformet og er enkel å montere på veggen. Skjermen kan enkelt henges på braketten ved hjelp av tilkoblingselementene på baksiden. Skjermen kan justeres slik at den er i vater, også når braketten ikke er montert helt rett.

 • Supertynn skjerm med minimalistisk utforming

  Supertynn skjerm med minimalistisk utforming

  Essence-skjermen er en supertynn skjerm med minimalistisk utforming og ekte materialer. Den tynne skjermen gjør at bildet sitter som klistret til veggen. Rammen rundt bildet er så liten at den bare gjør det den skal, nemlig å ramme inn bildet.

 • Tilkoblingshub med én kabel forhindrer kabelrot

  Tilkoblingshub med én kabel forhindrer kabelrot

  Det går bare én kabel mellom tilkoblingshuben og skjermen. Alt kabelrotet kan plasseres ute av syne og kobles til gjennom tilkoblingshuben. Kabelen gir strøm til skjermen, slik at du ikke trenger en ekstra strømkabel til den.

 • HD ready 1080p for høyest mulig kvalitet på Full HD-bilder

  Nyt den utrolige bildekvaliteten på Full High Definition TV-signaler fra HD-kilder som HDTV-sendinger, eller Blu-ray DVD. HD ready 1080p er et beskyttet merke som gir bildekvalitet langt over det du får med vanlig HD Ready. Det samsvarer med de strenge standardene som er vedtatt av EICTA for å tilby Full HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet fra et Full HD 1920x1080p High Definition TV-signal. Den har en universell tilkobling for både analog YPbPr og ukomprimert digital tilkobling for DVI eller HDMI som støtter HDCP. Den kan også vise 1080p progressive signaler ved 24, 50 og 60 Hz.

 • Behandling av 2250 billioner farger

  Levende og naturlige bilder fra den mest avanserte fargebehandlingen. Den 17 bits fargeforsterkeren optimaliserer hver av de tre fargekanalene (RGB), en total behandlingseffekt på 2250 billioner farger. Det gir mer levende farger samtidig som en enestående skarphet beholdes. De avanserte algoritmene oppdager hudfarger og svake fargenyanser og behandler disse for å gi så naturlige farger som mulig.

 • Dynamisk kontrastforhold på 66 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterkning gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • DLNA PC-nettverkskobling for å bla gjennom innhold på PC- og hjemmenettverk

  PC-nettverkskoblingen gir enkel tilgang til personlig bilde- og musikkinnhold på PCen eller hjemmenettverket. Den bruker Ethernet-tilkoblingen (LAN) med DLNA-protokoll som sikrer at DLNA-sertifiserte produkter fungerer sømløst sammen. Ved å koble TVen til hjemmenettverket kan du få tilgang til informasjon fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Bla gjennom PC-samlingen av digitale bilder og musikkfiler via hjemmenettverket (LAN). Det intuitive brukergrensesnittet på TVen gjør det tilgjengelig ved et knappetrykk.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • Maksimal dybde på skjermen: 49,8 mm

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i