Profesjonell LCD-TV

  Profesjonell LCD-TV

  For fornøyde gjester

  Denne stilige hotell-TVen med integrert SmartCard-spor er den beste sabotasjesikre interaktive løsningen for informasjonsunderholdning for gjestene. Gjestene kan nyte digital-TV, koble til sine egne enheter og til og med høre på musikk på badet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

42" System, LCD, integrert digital 42HFL5850D/10 Finn lignende produkter

For fornøyde gjester

Philips digital hotell-TV med SmartCard-spor

 • Sabotasjesikker SmartCard-åpning

  Den integrerte SmartCard-åpningen gjør det mulig for tredjeparter å legge til nye funksjoner til TVen gjennom programkort. Dette fjerner behovet for ekstra bokser og eksterne koblinger. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom SerialXpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART- og RS232-protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • USB-kloning av alle innstillinger for hurtiginstallasjon

  Gir deg muligheten til enkelt å kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer enhetlighet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Ekstern programvareoppgradering

  TV-programvaren som kontrollerer hotellspesifikke funksjoner, kan oppgraderes eksternt via en sertifisert systemleverandør.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet. Automatisk synkronisering av klokkeslett via tekst-TV og funksjon for å beholde alarminnstillinger ved korte strømbrudd gir gjestene ekstra komfort

 • Full HD (1920 x 1080p) med integrert DVB-T-tuner

  Med avansert LCD-skjermteknologi har denne TVen full høydefinisjons widescreen-oppløsning på 1920 x 1080p. Den gir den best mulige bildekvaliteten fra alle typer HD-inngangssignaler. Den gir et strålende, levende og skarpt bilde uten flimmer som vil gi gjestene en forbedret seeropplevelse. Med den integrerte DVB-T-tuneren kan TVen vise kanaler fra det digitale bakkenettet, i tillegg til eksisterende analoge kanaler. Den gir også gjestene mulighet til å lytte til digitale radiostasjoner.

 • USB-kontakt for enkel og umiddelbar multimedieavspilling

  Med denne Philips-TVen kan gjestene koble til en USB-pinne for enkel og umiddelbar avspilling av multimedieinnhold. De støttede avspillingsformatene er MP3, lysbildefiler (.alb) og JPEG-stillbilder.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin og bruke TVen som en PC-skjerm.

 • Ekstern høyttalerkontakt og ekstra strømforsyning

  TVen er utstyrt med en forsterket lydkontakt for enkel installasjon av eksterne høyttalere (for eksempel på badet). Dette fjerner behovet for investeringer i eksternt utstyr. Den ekstra, integrerte strømforsyningen fjerner behovet for en separat strømforsyning for et interaktivt system. Hvis den brukes alene, kan den ekstra strømforsyningen slås av for å spare strøm.

 • Kompatibel med Philips' tilkoblingspaneler for å kunne brukes med gjestenes enheter

  Denne TVen fungerer sømløst sammen med Philips' tilkoblingspaneler. Gjesten kan enkelt koble til og se på innhold fra PC, MP3-spiller, DVD-spiller, videokamera og forskjellige andre enheter. Med automatisk oppdaging kan tilkoblingspanelet og TVen automatisk bytte på å vise innholdet på den tilkoblede gjesteenheten.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner
 • Ta kontakt med din Philips-forhandler for mer informasjon om land som bruker DVB-T.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i