1
Billys

X-tremeVision

Xenon frontlyspære

  X-tremeVision

  Xenon frontlyspære

  Føl deg trygg og kjør trygt

  Denne kraftfulle xenon-belysningen gir høy lysstyrke for maksimal synlighet og dekker behovet til de mest krevende bilførerne ved å gi opptil 50 % bedre sikt. Philips Xenon X-tremeVision er det ultimate valget for bilførere. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

 • Føl deg trygg og kjør trygt

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Føl deg trygg og kjør trygt

Denne kraftfulle xenon-belysningen gir høy lysstyrke for maksimal synlighet og dekker behovet til de mest krevende bilførerne ved å gi opptil 50 % bedre sikt. Philips Xenon X-tremeVision er det ultimate valget for bilførere. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

X-tremeVision Xenon frontlyspære

Type lampe: D3S, Pakke med: 1, 42 V, 35 W 42403XVC1 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Føl deg trygg og kjør trygt

Opptil 50 % bedre sikt

 • Philips foretrekkes av de store bilprodusentene

  Philips foretrekkes av de store bilprodusentene

  I 100 år har Philips vært i forkant innen kjøretøybelysning og innført teknologiske nyvinninger som har blitt standard på moderne biler. I dag er hver andre bil i Europa og hver tredje bil i verden utstyrt med Philips-belysning.

 • Produsent av prisbelønte lyskilder til bil

  Produsent av prisbelønte lyskilder til bil

  Lyskildene våre berømmes ofte av bileksperter

 • Philips er oppfinneren av Xenon HID-teknologi

  Philips er oppfinneren av Xenon HID-teknologi

  Xenon HID-lyskilder (High Intensity Discharge, utladning med høy intensitet) gir dobbelt så mye lys for tryggere kjøring under alle forhold. Det intense hvite lyset som produseres av Xenon HID-lyskilder, kan faktisk sammenlignes med dagslys. Studier viser at xenon-bilbelysning hjelper bilførere med å holde fokuset på veien og å skille hindringer og veiskilt fra hverandre mye raskere enn ved bruk av tradisjonelle lyskilder.

 • Lyskilder til bil fra Philips er svært UV-bestandige

  Lyskilder til bil fra Philips er svært UV-bestandige

  Den spesielle teknologien for anti-UV-belegg fra Philips beskytter frontlysene mot skadelig ultrafiolett stråling, noe som gjør UV-belagt kvartsglass fra Philips perfekt for alle kjøreforhold og sikrer den lange levetiden

 • Med respekt for de høye kvalitetsstandardene for ECE-typegodkjenning

  Bilproduktene og -tjenestene fra Philips vurderes som best i klassen i OEM-markedet (Original Equipment Manufacturer Market) og i ettermarkedet. Produktene våre produseres i materialer av høy kvalitet og testes i henhold til de strengeste spesifikasjonene for å gi kundene våre maksimal sikkerhet og kjørekomfort. Hele produktserien vår testes, kontrolleres og sertifiseres omhyggelig (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) etter de strengeste ECE-kravene. For å si det på en enklere måte – dette er kvalitet du kan stole på.

 • Bedre synlighet for tryggere kjøring

  X-treme Vision gir deg bedre reaksjonsevne, takket være at du gjenkjenner hindringer og trafikkskilt tidligere. Belysning er en grunnleggende del av kjøreopplevelsen, og lys er den første og eneste delen av sikkerhetssirkelen som faktisk bidrar til å hindre ulykker. Philips fremmer aktiv sikkerhetsbeskyttelse for å forebygge ulykker, ved å øke den totale sikten og opplysningen av veien. Samtidig høyner fargetemperaturen på 4800 K den visuelle komforten.

 • Xenon X-tremeVision er den ultimate løsningen for ytelse

  Xenon X-tremeVision-lyspærer er konstruert med teknologi fra Philips Xenon, for uovertruffen ytelse. Xenon X-treme Vision hjelper deg med å se hindringer tidligere og forbedrer sidesynet ved å gi en lengre lysstråle. Takket være mer lys tilfredsstiller Xenon X-treme Vision-lyskildene de mest krevende bilførerne samtidig som de opprettholder kvaliteten på originalutstyret og en uovertruffen ytelse.

 • Lyskilder til bil fra Philips lages av kvartsglass av høy kvalitet

  UV-kvartsglass er sterkere enn herdet glass og svært bestandig mot ekstreme temperaturer og vibrasjoner, noe som eliminerer faren for eksplosjon. Kvartsglasspærer fra Philips tåler alvorlig temperatursjokk. Med mulighet for økt trykk inni pæren kan UV-kvartsglass gi kraftigere lys.

 • Lyskilder til bil fra Philips er svært motstandsdyktige mot fuktighet

  Bare en tent pære av kvartsglass kan motstå temperatursjokk. Som hvis en dråpe kaldt vann kommer i kontakt med den varme pæren, noe som kan skje når du kjører gjennom en vanndam med sprukket frontlykt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i