Gulvlampe

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/422582616/422582616_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Gulvlampe

  Fylle hvert øyeblikk med glede

  Nyt vakre og runde former i en myk brungrå farge. Denne gulvlampen i metall av høy kvalitet tilfører eleganse til hjemmet. Den skaper en varm stemning og lyser opp i rommet. Bare slå på lyset for hyggelige sammenkomster. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 799,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fylle hvert øyeblikk med glede

Moderne belysning for det moderne livet

 • Spredende, varmhvitt lys

  Spredende, varmhvitt lys

  Denne lampen bruker det siste innen energibesparende lampeteknologi fra Philips for å gi et varmt, hvitt og naturlig lys. Det diffuse lyset lyser opp rommet med et varmt hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig. Diffust lys er perfekt for almennbelysning.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Tidløse materialer

  Metall og glass er brukt slik at det gir hjemmet et nøytralt og elegant utseende. De solide og ukompliserte materialene appellerer til alle moderne sinn.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i