Pendel

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/410743416/410743416_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Pendel

  En lys verden full av venner

  Den solrike Buddy er en hengelampe som skinner ned på de små og unner dem et varmt lys av høy kvalitet. Hvis du vil endre retningen, er det bare å løfte og vri på den. Det gule energibesparende lyset har lang levetid, slik at foreldrene kan slappe av. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myKidsRoom Pendel

Buddy Sun, gul 410743416 Finn lignende produkter

En lys verden full av venner

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • En Philips-lyskilde følger alltid med

  En Philips-lyskilde følger alltid med

  Energibesparende høykvalitets Philips EcoLamp-lyskilder følger med i esken for å oppnå den beste lyseffekten.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips til bruk på barnerommet skaper et miljø som legger til rette for det barn liker best – fantasi og moro! Men denne lampen er også utformet for å være trygg for barnet – den er kjølig å berøre, robust og inneholder ikke giftig maling.

 • Høyden på pendelen er enkel å justere

  Denne pendelen fra Philips leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under og etter installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i