LCD-TV

  Wi-Fi

  LCD-TV

  Gjør filmen levende

  Bli fengslet av det oppslukende inntrykket fra Ambilight. Filmer blir virkelig levende i stuen din med den imponerende Perfect Pixel HD-motoren, en LED Pro og kraftig lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV

102 cm (40"), Full HD 1080p, digital-TV 40PFL9704H/12 Finn lignende produkter

Gjør filmen levende

Med Ambilight og LED Pro

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Ambilight Spectra 3 for en altoppslukende seeropplevelse

  Ambilight Spectra 3 for en altoppslukende seeropplevelse

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 3. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen videre ved å projisere en lysglød fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og skarpheten på lyset som omslutter TVen, slik at det passer til bildet. Dette gir en altoppslukende seeropplevelse. Med Ambilight Spectra 3 blir filmene virkelig levende!

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  Få enestående bilder og bruk opptil 50 % mindre energi med prisbelønte LED Pro fra Philips. Over 1000 LED-lamper brukes selektivt i et nett som bakbelysning for displayet. De genererer strålende lys i skarpe bildeområder og dimmes fullstendig på mørke områder for å spare energi. Kombinert med den kraftige Perfect Pixel HD-motoren blir resultatet et praktfullt bilde med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger. Svart er svart og hvitt er opplyst med LED Pro.

 • Dynamisk kontrast 5 000 000 : 1 for uovertruffent strålende bilder

  Dynamisk kontrast 5 000 000 : 1 for uovertruffent strålende bilder

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende fargene. LED-bakbelysning gir deg dette med en unik lokal dimming av LED-lampene. Det genererer lys der det trengs i bildet, og holder mørke områder utrolig svarte. Den enestående dimmingen som blir mulig takket være LED-lampene, gir et uovertruffent dynamisk kontrastforhold på 5 000 000 : 1. For første gang gjengis bilder med ekstremt dype svartfarger ved siden av utrolig lyssterke partier med levende farger.

 • 200 Hz Clear LCD*, 1 ms ytelse: super bevegelsesskarphet

  Nyt ekstrem bevegelsesskarphet. Philips 200 Hz Clear LCD har en svartid for LCD-TV på utrolige 1 ms. På den måten blir du fengslet av handlingen, og ikke fokusert på bilen som blir strukket over skjermen, i selv de raskeste biljaktscenene.

 • Bred Gamut LCD-fargeskjerm for strålende farger

  x.v.Color sikrer realistisk fargegjengivelse, nøyaktig visning av hver farge, tone og dybde for å tilby et bredt fargespekter som omfatter nesten dobbelt så mange farger som sRGB-fargeområdet. x.v.Color produserer fargevariasjoner som er svært nær det menneskets øye kan gjenkjenne – den forbedrer til og med kvaliteten på HD-videomateriale. TVer som er kompatible med x.v.Color reproduserer bilder med nesten samme kvalitet som da de ble tatt.

 • Gled deg over et stort utvalg av webvideoer fra YouTube og andre

  Net TV gir deg et stort utvalg av videoer fra YouTube og andre videowebområder. Videoene skreddersys for å passe på TV-skjermen din, slik at du kan lene deg tilbake og glede deg over Internett-videoer med optimal kvalitet.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T- og DVB-C-tuner med CI+*

  Med HDTV kan du se på TV med best mulig lyd- og bildekvalitet, uten noen ekstra set-top-boks. Takket være den innebygde tuneren som støtter DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler for både MPEG-2- og MPEG-4-formatet, kan du motta TV-programmer i høydefinisjon og med enestående kvalitet. I tillegg får du førsteklasses høydefinisjonsinnhold direkte på TVen med Common Interface Plus (CI+).

Se alle spesifikasjoner
 • 200 Hz Clear LCD viser 200 scener per sekund ved å kombinere avansert 100 Hz-teknologi med Scanning Backlight ved 50 % arbeidssyklus.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • DVB-C finnes bare i enkelte land og for enkelte operatører. Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen.
 • Net TV, tjenestetilbudet varierer fra land til land og er underlagt vilkår for bruk.
 • Valgfri Philips DVB-S-modul kreves (delenr. PFS0001, bare tilgjengelig i Tyskland, Østerrike og Sveits)

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i