Pendellampe

  Pendellampe

  Dekorer hjemmet med lys

  Denne hengelampen oppdaterer den tradisjonelle stilen. Moderne detaljer som en ekstra lang hals med en sirkulær vri, et hengende tekstilerme og moderne farger legger moderne stil til en designklassiker.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

 • Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Hvis du er glad i design, og liker å eksperimentere med de nyeste stilene og temaene i hjemmet, bør du prøve Philips inStyle. Det er en serie med dekorative pendler samt vegg-, tak- gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskjellige farger.

 • Sparer opptil 40 % energi

  Sparer opptil 40 % energi

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne lampen energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Justerbar høyde

  Justerbar høyde

  Dette lyset leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

 • Uttrykksfulle og elegante former, førsteklasses materialer.

  Philips inStyle er designet for å passe perfekt sammen med det beste innen interiør og dekor, hvor mange ulike stiler tilbys, slik at det passer perfekt inn i alles hjem. Serien har mange bruksområder og overflatevarianter og passer godt sammen med for eksempel gardiner, møbler, kunst og tilbehør for å sette prikken over i-en i hjemmedekoren. Et godt øye for detaljer og designvarianter hjelper deg med å uttrykke din personlige stil, slik at interiør og dekor blir akkurat slik du vil ha det. Det betyr en innbydende stemning og omgivelser som du kan nyte sammen med venner og familie.

 • Philips-pære(r) inkludert

  Denne lampen leveres med Philips-pære(r), noe som gir deg den beste lyskvaliteten og effekten, som passer til lampen.

 • Strålende med lys

  Denne lampen gir strålende lys for å fremheve elementer eller skape en fin stemning i rommet samtidig som du sparer energi sammenlignet med tradisjonelle halogenlamper.

 • Levetid opptil 2000 timer

  Eco-Classic-lamper varer opptil 2000 timer.

 • Kompatibel med veggmontert dimmer

  Justerbar styrke på lys og farge med dimmebryteren gir den perfekte lystonen (dimmebryteren følger ikke med i esken). Dette gjør denne belysningen ideell for å skape den rette stemningen for alle anledninger, enten du for eksempel vil ha et koselig måltid for to, en avslappende stund med familie og venner i stuen eller funksjonell belysning i korridorer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i