Pendellampe

  Pendellampe

  Dekorer hjemmet med lys

  Disse spennende og uttrykksfulle lysekronene og taklampene i krom, gull og bronse blir et elegant midtpunkt i rommet. Hver av de tynne, elegante armene har en moderne og kraftig LED-lyskilde.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

 • Ekstremt lang driftstid

  Ekstremt lang driftstid

  En lyskilde du kan stole på. LED-belysning fra Philips har ekstremt lang levetid på minst 20 000 timer (tilsvarer 20 år basert på et gjennomsnittlig bruk på tre timer per dag med minst 13 000 brytersykluser for å slå lyset av/på). Det er godt å vite at man ikke trenger å bekymre seg for vedlikehold eller bytting av lyskilder samtidig som man har den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  LED-belysningsteknologien som brukes i belysning fra Philips, er svært energibesparende (en modul på 7,5 W produserer 350 Lumen). Resultatet er at all belysning sparer energi, slik at forbrukerne sparer penger på strømregningen, og bidrar til å verne miljøet. Hvis du vil ha hjemmebelysning som er energibesparende og gir flott lys med en rekke moderne designvarianter, skal du se etter LED-produkter fra Philips.

 • Justerbar høyde

  Justerbar høyde

  Dette lyset leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen er en unikt utviklet løsning fra Philips som kombinerer tre LED i en holder laget av syntetiske materialer og aluminium. Med denne teknikken er det mulig å få en optimal lyseffekt og en 100 % ensartet lysfarge.

 • Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Hvis du er glad i design, og liker å eksperimentere med de nyeste stilene og temaene i hjemmet, bør du prøve Philips inStyle. Det er en serie med dekorative pendler samt vegg-, tak- gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskjellige farger.

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Lys opp hjemmet med varme hvite lyseffekter takket være den nyeste nyvinningen med LED. Philips lanserer neste generasjon kraftige LED-lyskilder med varmt hvitt lys, som oppnår en fargetemperatur på 2700 Kelvin. Denne nyvinningen tar belysningen vår til et nytt nivå, og gjør at du kan kombinere elegans og stemningsskaping med lys og energieffektivitet.

 • Uttrykksfulle og elegante former, førsteklasses materialer.

  Philips inStyle er designet for å passe perfekt sammen med det beste innen interiør og dekor, hvor mange ulike stiler tilbys, slik at det passer perfekt inn i alles hjem. Serien har mange bruksområder og overflatevarianter og passer godt sammen med for eksempel gardiner, møbler, kunst og tilbehør for å sette prikken over i-en i hjemmedekoren. Et godt øye for detaljer og designvarianter hjelper deg med å uttrykke din personlige stil, slik at interiør og dekor blir akkurat slik du vil ha det. Det betyr en innbydende stemning og omgivelser som du kan nyte sammen med venner og familie.

 • Høy lyskvalitet med sterk lyseffekt

  En modul på 7,5 W produserer den samme lyseffekten som en glødelampe på 40 W (350 lumen).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i