Pendel

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/404273416/404273416_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Pendel

  Lys opp eventyrland

  Gi inspirasjon til barnet med det lekne lyset fra Philips myKidsRoom Maripo pendelen i gult. Den er tidløs og morsom, projiserer mønstre på veggen og i taket når den er slått på, og pakker barnet inn i en fantasiverden av lys og skygger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys opp eventyrland

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • En Philips-lyskilde følger alltid med

  En Philips-lyskilde følger alltid med

  Energibesparende høykvalitets Philips EcoLamp-lyskilder følger med i esken for å oppnå den beste lyseffekten.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips til bruk på barnerommet skaper et miljø som legger til rette for det barn liker best – fantasi og moro! Men denne lampen er også utformet for å være trygg for barnet – den er kjølig å berøre, robust og inneholder ikke giftig maling.

 • Høyden på pendelen er enkel å justere

  Denne pendelen fra Philips leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under og etter installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i