Pendellampe

  Pendellampe

  Dekorer hjemmet med lys

  Denne flotte, kuleformede pendelen i perlehvitt glass med vakkert bånd i børstet stål rundt midten har en kraftig lyskilde som gir en sterk glød. De nesten usynlige trådene får det til å se ut som den svever i luften som en sølvfarget måne.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

 • Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Hvis du er glad i design, og liker å eksperimentere med de nyeste stilene og temaene i hjemmet, bør du prøve Philips inStyle. Det er en serie med dekorative pendler samt vegg-, tak- gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskjellige farger.

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Det bruker det siste innen energibesparende lyskildeteknologi for å gi rommet ditt et varmt, hvitt lys.

 • Diffust, varmt hvitt lys

  Diffust, varmt hvitt lys

  Denne lampen bruker det siste innen energibesparende lampeteknologi for å gi et varmt, hvitt og naturlig lys. Det diffuse lyset lyser opp rommet med et varmt hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig. Diffust lys er perfekt for generell belysning.

 • Svært lang levetid

  Svært lang levetid

  Lyskilden har lang levetid, opptil 10 000 timers bruk.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne lampen energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Justerbar høyde

  Justerbar høyde

  Dette lyset leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

 • Uttrykksfulle og elegante former, førsteklasses materialer.

  Philips inStyle er designet for å passe perfekt sammen med det beste innen interiør og dekor, hvor mange ulike stiler tilbys, slik at det passer perfekt inn i alles hjem. Serien har mange bruksområder og overflatevarianter og passer godt sammen med for eksempel gardiner, møbler, kunst og tilbehør for å sette prikken over i-en i hjemmedekoren. Et godt øye for detaljer og designvarianter hjelper deg med å uttrykke din personlige stil, slik at interiør og dekor blir akkurat slik du vil ha det. Det betyr en innbydende stemning og omgivelser som du kan nyte sammen med venner og familie.

 • Philips-pære(r) inkludert

  Denne lampen leveres med Philips-pære(r), noe som gir deg den beste lyskvaliteten og effekten, som passer til lampen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i