Aurea

LCD-TV

  Aurea

  LCD-TV

  Forført av lyset

  La det vakre lyset gjøre om seeropplevelsen med Aurea flat-TV. Ambilight Spectra med Active Frame er blandet med en flott design. Med Perfect Pixel HD-motor og Full HD 1080p LCD-skjerm tror du det ikke før du får se det. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forført av lyset

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Ambilight Spectra med Active Glass Frame og sensorisk aura

  Ambilight Spectra med Active Glass Frame og sensorisk aura

  Den sensoriske auraen til Ambilight Spectra utvider lyset og atmosfæren i bildet langt utover skjermen. Du føler deg fullstendig oppslukt i bildene, og det tilfører en magisk dimensjon til seeropplevelsen. Aurea har en utforming av høy kvalitet med et unikt kant-til-kant-frontsnitt laget av et enkelt stykke krystallinsk glass. Active Frame forvandles fra å være en stilig designgjenstand til å bli en levende sensasjon av farger og lys. Mer enn 150 effekt-LEDer som er plassert rundt på skjermen, skaper en myk, flerfarget aura som omslutter skjermen direkte og flyter over på veggen.

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser. Den doble bildehastighetsinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som med vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 2 millisekunder. Nå kan du glede deg over klare og levende bilder også av raske bevegelser på skjermen.

 • HD ready 1080p for høyest mulig kvalitet på Full HD-bilder

  Nyt den utrolige bildekvaliteten på Full High Definition TV-signaler fra HD-kilder som HDTV-sendinger, eller Blu-ray DVD. HD ready 1080p er et beskyttet merke som gir bildekvalitet langt over det du får med vanlig HD Ready. Det samsvarer med de strenge standardene som er vedtatt av EICTA for å tilby Full HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet fra et Full HD 1920x1080p High Definition TV-signal. Den har en universell tilkobling for både analog YPbPr og ukomprimert digital tilkobling for DVI eller HDMI som støtter HDCP. Den kan også vise 1080p progressive signaler ved 24, 50 og 60 Hz.

 • Behandling av 2250 billioner farger

  Levende og naturlige bilder fra den mest avanserte fargebehandlingen. Den 17 bits fargeforsterkeren optimaliserer hver av de tre fargekanalene (RGB), en total behandlingseffekt på 2250 billioner farger. Det gir mer levende farger samtidig som en enestående skarphet beholdes. De avanserte algoritmene oppdager hudfarger og svake fargenyanser og behandler disse for å gi så naturlige farger som mulig.

 • Dynamisk kontrastforhold på 30000 : 1 for utrolige ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterkning gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T og DVB-kabeltuner*

  Full HD-skjermen har en widescreen-oppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder som gir best mulig bildekvalitet. Med HDTV kan du motta HD-innhold over bakkenettet med den innebygde tuneren. Den har støtte for DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler til både MPEG-2- og MPEG-4-formatene. Du får fantastisk bilde- og lydkvalitet uten å installere en ekstra boks.

 • DLNA PC-nettverkskobling for å bla gjennom innhold på PC- og hjemmenettverk

  PC-nettverkskoblingen gir enkel tilgang til personlig bilde- og musikkinnhold på PCen eller hjemmenettverket. Den bruker Ethernet-tilkoblingen (LAN) med DLNA-protokoll som sikrer at DLNA-sertifiserte produkter fungerer sømløst sammen. Ved å koble TVen til hjemmenettverket kan du få tilgang til informasjon fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Bla gjennom PC-samlingen av digitale bilder og musikkfiler via hjemmenettverket (LAN). Det intuitive brukergrensesnittet på TVen gjør det tilgjengelig ved et knappetrykk.

 • 4 HDMI-innganger med Easylink for en fullstendig HD-tilkobling

  EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med Easylink trenger du bare én fjernkontroll for å bruke hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. HDMI lager en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for ultimat bildekvalitet. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 3 HDMI-innganger bak og 1 HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller og spillkonsoll eller digitalt videokamera.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • DVB-T MPEG4 kun for: Frankrike, Spania, Danmark, Norge, Finland, Sverige. DVB-C MPEG4 kun for visse leverandører: Danmark, Norge, Finland, Sverige Den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig på typeskiltet på TVen eller på www.philips.com/support under det aktuelle typenummeret.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i