LCD-TV

  LCD-TV

  Pirr sansene

  Fordyp deg i en fengslende Ambilight-opplevelse. Denne TVen har Pefect Pixel HD-motor og kombinerer Perfect Motion Sharpness, 2250 billioner farger og Perfect Contrast med Ambilight Spectra 2 – sammen lyser de opp seeropplevelsen Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pirr sansene

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Ambilight Spectra 2 forbedrer seeropplevelsen

  Ambilight Spectra 2 forbedrer seeropplevelsen

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen videre ved å projisere en lysglød fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og skarpheten på lyset som omslutter TVen, slik at det passer til bildet. Dette gir en altoppslukende seeropplevelse. Med Ambilight Spectra 2 blir filmene virkelig levende!

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD, 2 ms ytelse for enestående bevegelsesskarphet

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser. Den doble bildehastighetsinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som med vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 2 millisekunder. Nå kan du glede deg over klare og levende bilder også av raske bevegelser på skjermen.

 • HD ready 1080p for høyest mulig kvalitet på Full HD-bilder

  Nyt den utrolige bildekvaliteten på Full High Definition TV-signaler fra HD-kilder som HDTV-sendinger, eller Blu-ray DVD. HD ready 1080p er et beskyttet merke som gir bildekvalitet langt over det du får med vanlig HD Ready. Det samsvarer med de strenge standardene som er vedtatt av EICTA for å tilby Full HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet fra et Full HD 1920x1080p High Definition TV-signal. Den har en universell tilkobling for både analog YPbPr og ukomprimert digital tilkobling for DVI eller HDMI som støtter HDCP. Den kan også vise 1080p progressive signaler ved 24, 50 og 60 Hz.

 • Behandling av 2250 billioner farger

  Levende og naturlige bilder fra den mest avanserte fargebehandlingen. Den 17 bits fargeforsterkeren optimaliserer hver av de tre fargekanalene (RGB), en total behandlingseffekt på 2250 billioner farger. Det gir mer levende farger samtidig som en enestående skarphet beholdes. De avanserte algoritmene oppdager hudfarger og svake fargenyanser og behandler disse for å gi så naturlige farger som mulig.

 • Dynamisk kontrastforhold på 30000 : 1 for utrolige ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterkning gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • DLNA PC-nettverkskobling for å bla gjennom innhold på PC- og hjemmenettverk

  PC-nettverkskoblingen gir enkel tilgang til personlig bilde- og musikkinnhold på PCen eller hjemmenettverket. Den bruker Ethernet-tilkoblingen (LAN) med DLNA-protokoll som sikrer at DLNA-sertifiserte produkter fungerer sømløst sammen. Ved å koble TVen til hjemmenettverket kan du få tilgang til informasjon fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Bla gjennom PC-samlingen av digitale bilder og musikkfiler via hjemmenettverket (LAN). Det intuitive brukergrensesnittet på TVen gjør det tilgjengelig ved et knappetrykk.

 • 4 HDMI-innganger med Easylink for en fullstendig HD-tilkobling

  EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med Easylink trenger du bare én fjernkontroll for å bruke hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. HDMI lager en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for ultimat bildekvalitet. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 3 HDMI-innganger bak og 1 HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller og spillkonsoll eller digitalt videokamera.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i