Vegglampe

  Vegglampe

  Giving light a new experience

  Skap slående lyseffekter i et moderne rom med denne flotte hvite Philips Ledino-vegglampen. Den kaster et kraftig og varmt hvitt LED-lys med en toveis lysstråle som gir en vakker stemning.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Giving light a new experience

med denne vegglampen

 • Varmt, hvitt lys

  Varmt, hvitt lys

  Denne lampen bruker det aller siste innen belysningsteknologi fra Philips med nye avanserte og kraftige LED-lyskilder med et varmt hvitt lys som gir en lysstråle med en fargetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Høy lyskvalitet med sterk lyseffekt

  Høy lyskvalitet med sterk lyseffekt

  En modul på 7,5 W produserer den samme lyseffekten som en glødelampe på 40 W (350 lumen). Spar energi samtidig som du får mye lys.

 • Ekstremt lang driftstid

  Ekstremt lang driftstid

  En lyskilde du kan stole på. LED-lys fra Philips har ekstremt lang levetid på minst 20 000 timer (tilsvarer 20 år basert på et gjennomsnittlig bruk på tre timer per dag med minst 13 000 brytersykluser for å slå lyset av/på). Med LED-lys fra Philips trenger man ikke å bekymre seg for vedlikehold eller bytting av lyskilder samtidig som man har den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  LED-belysningsteknologien som brukes i lysarmaturer fra Philips, er svært energibesparende (en modul på 7,5 W produserer 350 Lumen). Resultatet er at alle lysarmaturene sparer energi, slik at forbrukerne sparer penger på strømregningen, og bidrar til å verne miljøet. Hvis du vil ha hjemmebelysning som er energibesparende og gir flott lys med en rekke moderne designvarianter, skal du se etter LED-produkter fra Philips.

 • Blanding av belysning og design

  Denne designlampen har lys med en minimalisme som utfordrer de tradisjonelle grensene, og lager lys og lysformer med inspirerende renhet og skjønnhet.

 • Lyser oppover og nedover

  Denne vegglampen stråler lys oppover og nedover for å skape elegante og svært dekorative lyseffekter på veggene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i