Pendel

  Pendel

  Dekorer hjemmet med lys

  Vintagelampe med et ikonisk design som passer perfekt til stilen din. Philips myLiving Durham-pendelen har en svart overflate og kobberfarget innside. Det tidløse utseendet passer til interiør i både moderne og retro stil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

Gjør vintagestilen komplett

 • Perfekt for å slappe av og omgås andre

  Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

 • Materialer i høy kvalitet

  Denne lampen er modellert med lagvise mønstre av materialer av høy kvalitet og har en enestående overflate. Dette sikrer et solid og slitesterkt produkt som vil sette sitt preg på hjemmet ditt i mange år fremover.

 • Skap en stilig og personlig atmosfære

  Denne lampen har et friskt og moderne utseende med en tidløs design. Den ikoniske formen er en utsøkt kombinasjon av gammelt og nytt. Lampen står i stil med både et moderne og klassisk interiør, noe som gir deg muligheten til å kombinere det klassiske med det moderne i et hjem som både ser og føles bra ut.

 • Lyskilde følger ikke med

  Denne lampen leveres uten lyskilde, noe som gjør det mulig for deg å velge den lysmengden som passer best til rommet og den personlige smaken din. Hvis du velger en LED-lyskilde fra Philips, er du sikret høy kvalitet og lang levetid.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i