Lys under skap

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/338011716/338011716_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Lys under skap

  Gjør lys til et viktig element

  Philips myKitchen Finesse-lampen til å ha under skap gir kokken et stort fortrinn. Det varme lyset viser maten i dens reelle farger, mens kroppen i matt krom gjør den enkel å rengjøre. De energibesparende lysdiodene med lang levetid er en ekstra bonus. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myKitchen Lys under skap

Finesse, matt krom, LED 338011716 Finn lignende produkter

Gjør lys til et viktig element

 • Del av et modulært system

  Del av et modulært system

  Dette produktet er en del av et modulært system. Det betyr at det kan kobles til andre produkter fra dette systemet i hvilken som helst kombinasjon. Andre produkter i systemet kan gjenkjennes ved hjelp av den røde puslespillbiten.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • Nøyaktige farger med lys av høy kvalitet

  Nøyaktige farger med lys av høy kvalitet

  Denne kjøkkenlampen fra Philips gjør at fargene gjenspeiles på en naturlig og riktig måte. Akkurat slik solen gjør.

 • Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Juster lysintensiteten til denne belysningen fra Philips med en dimmer (ikke inkludert). Dette gjør denne lampen ideell for å utheve trekk eller skape en atmosfære for alle anledninger, enten det er en koselig middag for to, eller man skal slappe av i stuen med familie og venner.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Lang driftstid opptil 20 år

  Lang driftstid opptil 20 år

  En lyskilde du kan stole på. De integrerte LEDene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 20 000 timer (som tilsvarer 20 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles så komfortabelt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i