Spot

  Spot

  Dekorer hjemmet med lys

  Denne svarte Philips-kuben av lys på veggen har flotte toveis lyseffekter. Den gir varmt hvitt lys og har en av/på-bryter. La førsteklasses materialer definere interiøret. Lys opp fantasien med toppmoderne design. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

 • Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Flere bruksområder og overflatevarianter som passer din smak

  Hvis du er glad i design, og liker å eksperimentere med de nyeste stilene og temaene i hjemmet, bør du prøve Philips inStyle. Det er en serie med dekorative pendler samt vegg-, tak- gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskjellige farger.

 • Funksjonelt, dekorativt lys kombinert med orienteringslys

  Funksjonelt, dekorativt lys kombinert med orienteringslys

  Denne lampen gir deg muligheten til å velge mellom kraftig spredt lys for almennbelysning og et alternativ for orienteringslys. Disse funksjonene blir gjort mulig av den integrerte bryterboksen.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Av/på-bryter på artikkel

  Av/på-bryter på artikkel

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert i artikkelen.

 • Uttrykksfulle og elegante former, førsteklasses materialer.

  Philips inStyle-lysarmaturene er designet for å passe perfekt sammen med det beste innen interiør og dekor, hvor mange ulike stiler tilbys, slik at de passer perfekt inn i alles hjem. Serien har mange bruksområder og overflatevarianter og passer godt sammen med for eksempel gardiner, møbler, kunst og tilbehør for å sette prikken over i-en i hjemmedekoren. Et godt øye for detaljer og designvarianter hjelper deg med å uttrykke din personlige stil, slik at interiør og dekor blir akkurat slik du vil ha det. Det betyr en innbydende stemning og omgivelser som du kan nyte sammen med venner og familie.

 • Strålende med lys

  Denne energisparende lyskilden fra Philips gir strålende lys for å fremheve elementer eller skape en fin stemning i rommet samtidig som du sparer energi sammenlignet med tradisjonelle halogenlamper.

 • Lyskilden har ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 1000 timer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i