Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

  Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld med klare og levende bilder i Full HD og autentisk lyd. Philips 81 cm (32") LED-TVen 32PFL6636 i 6000-serien har Net TV slik at du enkelt kan surfe på Internett og laste ned filmer direkte til TVen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6000 series Smart LED-TV

81 cm (32"), Full HD 1080p, DVB-T/C 32PFL6636H/12 Finn lignende produkter

Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

med strålende LED-bildeytelse på 400 Hz PMR

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, HD Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser.

 • Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Clear Sound er en nyskapende lydteknologi som øker klarheten på stemmen betraktelig, enten det er tale eller sang. Den gjør at du hører hvert ord, slik at du får mest mulig glede av det du ser på.

 • Føl bassen fra 28 W RMS og Ambi-wOOx

  Føl bassen fra 28 W RMS og Ambi-wOOx

  Føl kraften til den nye Philips Ambi-wOOx-teknologien. Den skaper en overlegen basslyd ved å fange inn og forbedre lavfrekvensbass, og på den måten gi en betraktelig forbedret bass- og lydopplevelse. Ambi-wOOx projiserer også lyden slik at den fyller rommet bedre. Med de kraftige høyttalerne på 28 W RMS skaper Ambi-wOOx et livaktig lydbilde. Det gir et klart og romslig lydbilde som utfyller den rike seeropplevelsen.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via DLNA fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • Enkel trådløs tilkobling med trådløs USB-adapter som ekstrautstyr

  Enkel trådløs tilkobling med trådløs USB-adapter som ekstrautstyr

  Gled deg over Smart TV trådløst med Philips Wi-Fi USB-adapteren (PTA01) for Smart TV. Bare sett adapteren i USB-kontakten på siden av TVen og koble TVen direkte til hjemmenettverket. Bruk fjernkontrollen til TVen til å navigere deg frem til innholdet du foretrekker på Internett.

 • Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • USB for fantastisk multimedieavspilling

  USB for fantastisk multimedieavspilling

  Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder, mp3-musikk og videofiler fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen inn i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele videoer, bilder og musikk.

 • Full HD-TV med Pixel Plus HD for bedre detaljer og klarhet

  Pixel Plus HD gir den unike kombinasjonen av beste mulige skarphet, naturlige detaljer, levende farger og jevne, naturlige bevegelser. Bildeforvrenginger og støy i alle kilder fra multimedier til TV i standard definition og også i svært komprimert HD registreres og reduseres, noe som sikrer at bildet er klart og knivskarpt.

 • Integrert MPEG-4-tuner for HD-mottak uten set-top-boks

  Med den integrerte digitale tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

Se alle spesifikasjoner
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • Wi-Fi Media Connect: Avspillingen av videoer kan påvirkes av PCens hastighet og Wi-Fi-båndbredden. Du finner en oversikt over minste systemkrav og anbefalte systemkrav på www.philips.com/wifimediaconnect. Viser innhold med en forsinkelse på noen sekunder. Små forskjeller i bilde og lyd kan forekomme.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Når du bruker den integrerte digitale TV-tuneren, hjelper det deg med å spare energi
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Når du bruker ZERO power av-bryteren, reduseres energiforbruket til 0
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.
 • USB-tastatur og -mus støttes via programvareoppdatering

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i