1
TVer

LCD-TV

  LCD-TV

  Flott design, kraftig ytelse.

  Stil og ytelse møtes i én komplett opplevelse. Denne flat-TVen sørger for flott design og kraftig ytelse i flere år fremover med HD-klar skjerm, Pixel Plus HD Engine og fantastisk usynlig lyd. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Flott design, kraftig ytelse.

 • Pixel Plus HD for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus HD for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus HD er en bildebehandlingsteknologi som gir seerne innhold som er levende, naturlig og realistisk. Resultatet er fantastisk knivskarpe bilder med utrolig dybde og som er utrolig detaljerte, fra alle HD-kilder.

 • 28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  Levende og naturlige bilder fra utrolig avansert fargebehandling. De tre fargekanalene (RGB) er optimalisert for en total behandlingskraft på 28,9 milliarder farger. De avanserte algoritmene oppdager hårfine fargenyanser og hudfarger, og behandler disse for å gjengi de mest naturlige fargene.

 • Super lydopplevelse fra unike usynlige høyttalere

  Super lydopplevelse fra unike usynlige høyttalere

  Et usynlig lydsystem som passer perfekt til utformingen på kabinettet. Den gir et klart og romslig lydbilde som kompletterer den rike seeropplevelsen.

 • Vis bilder og spill av musikk via USB

  Vis bilder og spill av musikk via USB

  USB-kontakten gir deg tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk fra de fleste USB-enheter (USB-minneklasseenhet). Sett USB-enheten inn i sporet på siden av TVen og åpne bilder eller musikkfiler ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan enkelt vise og dele bilder og musikk.

 • EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

  EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

  EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med EasyLink trenger du bare én fjernkontroll for å styre hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. EasyLink bruker en standard HDMI-kabel til å overføre systemkommandoer. Det virker mellom alle elektroniske enheter utstyrt med HDMI CEC.

 • HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Dynamisk kontrastforhold på 30000 : 1 for utrolige ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Phillips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Virtual Dolby Digital for ekte lydopplevelse

  Virtual Dolby Digital er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den produserer en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • 4 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI gir en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for å gi best mulig bildekvalitet. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder og inkluderer også digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med tre HDMI-innganger på baksiden og én HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller, en spillkonsoll eller et digitalt videokamera. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i