1
TV

LED-TV

  -{discount-percentage}%

  LED-TV

  Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

  Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld i strålende LED-kvalitet på Philips' LED-TV 32PFL5206 i 5000-serien. TVen er drevet av Pixel Plus Engine som gir klare og levende bilder, og leveres med autentisk lyd. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld i strålende LED-kvalitet på Philips' LED-TV 32PFL5206 i 5000-serien. TVen er drevet av Pixel Plus Engine som gir klare og levende bilder, og leveres med autentisk lyd. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

5000 series LED-TV

81 cm (32"), HD-klar, DVB-T/C 32PFL5206H/12 Finn lignende produkter

Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

med strålende LED-bildeytelse på 100 Hz PMR

 • Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Denne TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  Perfect Motion Rate (PMR), som kombinerer oppdateringshastigheten til panelet og unik bildebehandling, skaper ekstrem bevegelsesskarphet for klare og levende bilder selv med raske bevegelser på skjermen.

 • Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Clear Sound er en nyskapende lydteknologi som øker klarheten på stemmen betraktelig, enten det er tale eller sang. Den gjør at du hører hvert ord, slik at du får mest mulig glede av det du ser på.

 • Sømløs tilkobling med 1 HDMI-inngang og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 1 HDMI-inngang og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjermen. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • Vis bilder og spill av musikk via USB

  Vis bilder og spill av musikk via USB

  Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen til sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele bilder og musikk.

 • Bli veiledet gjennom oppsettet med enkel hjelp på skjermen

  Bli veiledet gjennom oppsettet med enkel hjelp på skjermen

  Den nye veiviseren for personlige innstillinger veileder deg gjennom innstillingene med enkelhet. TVen viser forskjellige bildeinnstillinger ved siden av hverandre, slik at du kan velge den innstillingen du foretrekker. På denne måten kan du håndtere installasjonen i raske og enkle trinn.

 • Enkel å sette opp med innstillingshjelp

  Enkel å sette opp med innstillingshjelp

  Denne TVen er enkel å sette opp med den trinnvise innstillingsassistenten. Assistenten viser noen skjermbilder med alternativer som gjør det enkelt å velge de viktige innstillingene. TV-ytelsen angis til dine personlige preferanser uten vanskelige termer eller innstillinger, og det gjøres svært raskt.

 • HD-klar TV med Pixel Plus for bedre detaljer og klarhet

  Pixel Plus er en digital bildebehandlingsteknologi som øker antallet linjer og antallet piksler. Resultatet er knivskarpe bilder med utrolig dybde og detalj, hver gang fra alle kilder.

 • Integrert MPEG-4-tuner for HD-mottak uten set-top-boks

  Med den integrerte digitale tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

Se alle spesifikasjoner
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i