LCD-TV

  LCD-TV

  Vi garanterer en fantastisk TV-kveld

  Philips gir deg fantastisk ytelse til riktig pris både nå og for morgendagen. Denne TVen av høy kvalitet gir deg bilder i Full HD og en unik surround-lydopplevelse i en stilren design. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV

81 cm (32"), Full HD 1080p, DVB-T 32PFL3605H/12 Finn lignende produkter

Vi garanterer en fantastisk TV-kveld

med bilder i Full HD og fantastisk lyd

 • Dynamisk kontrastforhold på 50 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Dynamisk kontrastforhold på 50 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterkning gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • 28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  Levende og naturlige bilder fra utrolig avansert fargebehandling. De tre fargekanalene (RGB) er optimalisert for en total behandlingskraft på 28,9 milliarder farger. De avanserte algoritmene oppdager selv de minste forskjellene i skygge- og hudtoner, noe som skaper den beste mulige fargen.

 • Sømløs tilkobling med 2 HDMI-innganger og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 2 HDMI-innganger og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • Vis bilder og spill av musikk via USB

  Vis bilder og spill av musikk via USB

  Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen til sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele bilder og musikk.

 • Full HD-TV med Digital Crystal Clear for dybde og klarhet

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Resultatet er ekstremt klare bilder, uansett kilde.

 • Føl kraften med 20 W RMS og Incredible Surround

  Føl kraften i rytmen fra musikken og atmosfæren fra filmer. De kraftige forsterkerne med en effekt på 20 W RMS (2x 10 W RMS) skaper et livaktig lydbilde. Med Incredible Surround får du en total surroundlyd med større dybde og bredde som kompletterer den rike seeropplevelsen.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin med en VGA-kabel og bruke TVen som en PC-skjerm.

 • Integrert MPEG-4-tuner for HD-mottak uten set-top-boks

  Med den integrerte digitale tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Tildelt det europeiske miljømerket Eco Flower

  I løpet av de siste 10 årene har vi arbeidet hardt for å redusere påvirkningen vi har på miljøet, og det kommer vi til å fortsette å gjøre. Prosessen vår for miljøvennlig design tar sikte på å lage Philips-TVer som er stadig mer miljøvennlige, og som har en betydelig mindre påvirkning på miljøet. Philips har blitt tildelt EUs miljømerke (blomsten) for de fleste modellene sine på grunn av TVenes høye energieffektivitet, ultralave energiforbruk ved standby (opptil 50 % mindre enn det påkrevde nivået for EUs miljømerke), fravær av farlige stoffer (f.eks. bly) og fordi Philips har utformet TVer som enkelt kan resirkuleres.

Se alle spesifikasjoner
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i