digital widescreen flat-TV

  digital widescreen flat-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Nyt den ultimate TV-opplevelsen med denne Philips Cineos flat-TVen med Pixel Plus 3 HD, to-kanals Ambilight og Clear LCD-teknologi. Den digitale kortleseren gir deg full tilgang til multimedieinnhold. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cineos digital widescreen flat-TV

32", LCD, integrert digital 32PF9731D/10 Finn lignende produkter

Forbedre seeropplevelsen

med Pixel Plus 3 HD og Ambilight

 • HD-klargjort for visning av HDTV-signaler av beste kvalitet

  HD-klargjort for visning av HDTV-signaler av beste kvalitet

  Se bildene i ypperlig kvalitet fra et ekte HDTV-signal, og se HD-kilder som HDTV-kringkasting, Blu-ray DVD eller HDVD. HD-ready (HD-klargjort) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HDTV-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • 2-kanalers aktiv Ambilight forbedrer seeropplevelsen

  2-kanalers aktiv Ambilight forbedrer seeropplevelsen

  Ambilight er et imponerende tilskudd til den generelle opplevelsen ved at det produserer omgivelseslys som passer til fargene og lysintensiteten på skjermbildet. Det gir seeropplevelsen en ny dimensjon, slik at du kan leve deg inn i innholdet du ser på. Det skaper stemning, stimulerer til en mer avslappet seeropplevelse og forbedrer oppfatningen av bildedetaljer, kontrast og farge. Ambilight tilpasser fargene automatisk og uavhengig i henhold til innholdet som endrer seg på skjermen.

 • USB-kontakt for enkel og umiddelbar multimedieavspilling

  USB-kontakt for enkel og umiddelbar multimedieavspilling

  USB-kontakten gir tilgang til multimediefiler av typen JPG, MP3 og ALB fra de fleste USB-enheter og digitale kameraer (USB 1.1 minneklasseenhet). Sett USB-enheten inn i sporet på siden av TVen og åpne bilder eller musikkfiler. Dette gjør det enkelt å vise og dele bilder og musikk.

 • HD LCD WXGA-skjerm, med en oppløsning på 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Den integrerte DVB-T-tuneren lar deg motta digitale TV-signaler du vil se på eller spille inn. Dette betyr at du ikke trenger en ekstra set-top-boks og ekstra kabler.

 • Pixel Plus 3 HD for skarpe og klare HDTV-bilder

  Pixel Plus 3 HD gir bildet en unik kombinasjon av utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra alle typer HD, vanlige TV-signaler og multimediekilder, for HD-skjermer. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Forstyrrelser og støy i alle kilder fra multimedia til vanlig TV, og også i svært komprimert HD, spores og reduseres slik at bildet blir klart og knivskarpt.

 • Clear LCD med 3 ms svartid for ekstremt skarpe bevegelser

  Med Clear LCD får du ekstremt skarpe bevegelser, slik at bildene blir klare og levende selv med raske bevegelser på skjermen. Den høye oppdateringsfrekvensen for teknologien for skanning av bakbelysningen øker skarpheten i bevegelsesgjengivelsen, slik at den effektive svartiden reduseres til tre millisekunder (målt i oppfattet BEW (Blurr-Edge-Width)). Den sørger til og med for en høyere dynamisk kontrast og en større visningsvinkel. Den unike Philips-teknologien sørger for at bevegelsene i LCD-skjermen blir skarpere enn noen gang før, bedre enn noen annen flatskjermteknologi.

 • Matchende designdreiestativ medfølger

  Dette stativet av høy kvalitet gir deg best mulig plasseringsfrihet, og det er spesialutformet for denne TVen. Det gjør det enkelt å plassere flat-TVen uten å bore hull i veggen. Finn enkelt den beste visningsvinkelen med 40 graders rotasjon (20 grader til hver side). Usynlig kabelhåndtering følger med bak. Dette stativet passer perfekt på det matchende gulvstativet (tilbehør).

 • 2 HDMI-innganger for heldigital høydefinisjon i én kabel

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til et analogt signal, gir det et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer intelligent den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men omfatter digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i