Ikke tilordnet

Profesjonell LED-TV

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32hfl3009w_12/32hfl3009w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Profesjonell LED-TV

  Fantastisk funksjonalitet for pasientene

  Med denne energieffektive LED-TV-en kan du glede deg over fordelene ved en dedikert hotell-TV. Gi gjestene muligheten til å kjøpe førsteklasses innhold, informer dem via informasjonssidene, og bruk den nyeste fjernteknologien for problemfri installering. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LED-TV

32" EasySuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 32HFL3009W/12 Finn lignende produkter

Fantastisk funksjonalitet for pasientene

Med smarte informasjonssider

 • Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Denne TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • SmartInfo for merkede, interaktive helsetjenesteinformasjonssider

  SmartInfo for merkede, interaktive helsetjenesteinformasjonssider

  SmartInfo gir deg mulighet til å gi informasjon om sykehus eller helsetjeneste til pasientene på en enkel måte. Pasientene har tilgang til denne interaktive sykehus-websiden selv når TV-en ikke er koblet til intranett eller Internett. Du kan endre informasjonen regelmessig og enkelt holde pasientene oppdatert med all den nyeste informasjonen.

 • SmartInstall for enkel fjerninstallering og vedlikehold

  SmartInstall for enkel fjerninstallering og vedlikehold

  SmartInstall gjør det enkelt å installere og vedlikeholde TVen. Det brukervennlige webverktøyet gjør at du kan konfigurere og installere TVene eksternt uten å gå til noen av rommene. Slik sparer du tid og sørger for at gjestene ikke forstyrres. Enten du skal oppdatere hotellets informasjonssider eller installere nye kanaler, kan SmartInstall håndtere alt.

 • MyChoice-kompatibel for periodebetaling

  MyChoice-kompatibel for periodebetaling

  MyChoice er en enkel og billig måte å tilby gjestene førsteklasses TV-kanaler på. Samtidig er den en ekstra inntektskilde, noe som gjør at du tjener inn det du investerte i TVen.

 • Serial Xpress Protocol Easy for interaktive systemer

  Serial Xpress Protocol Easy for interaktive systemer

  Med Serial Xpress Protocol Easy kan TV-en være tilkoblet eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle de store interaktive systemleverandørene.

 • Multifjernkontrollen forhindrer interferens med andre TVer

  Multifjernkontrollfunksjonen sikrer at hver fjernkontroll kun sender signaler til én TV. Hvert rom kan ha opptil 14 forskjellige TVer uten interferens fra fjernkontrollene.

 • Kompatibelt med pleiertilkalling og spesielt tilpasset helsesektoren

  Kompatibiliteten med pleiertilkallingssystem gjør Philips' TVer for helsetjenesten til et svært integrert verktøy som ikke bare gir underholdningsalternativer for brukeren/pasienten, men som også gir praktisk tilgang til hjelp i medisinske nødssituasjoner.

 • Integrert tilkoblingspanel

  Det integrerte tilkoblingspanelet gjør at gjestene dine sømløst kan koble sine egne enheter til TVen uten behov for eksternt tilkoblingspanel.

 • Ekstra hodetelefontilkobling til å lytte alene

  Dette høyttalersystemet har en ekstra hodetelefontilkobling. Koble til hodetelefonen, og få en personlig lydopplevelse når du vil.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner
 • Tilgjengelige funksjoner avhenger av valgt implementering

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i