Lirio

Lirio

Taklampe

  Lirio

  Taklampe

  Skape lys, kontrollere skygge

  Kwadro, ganske enkelt strålende. Formstøpte kraftige aluminiumsklemmer holder et tykt glasspanel mot en firkantet eller rektangulær sokkel med overflate av wengetre eller aluminium. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lirio Taklampe

KWADRO, matt krom 3250417LI Finn lignende produkter

Skape lys, kontrollere skygge

 • Egnet til vegg- og takmontering

  Egnet til vegg- og takmontering

  Denne lampen kan monteres på to måter, på veggen eller i taket, slik at du kan plassere den der den passer best i rommet.

 • Enkel design og uttrykksfulle linjer

  Er belysning mer enn bare en funksjonell løsning på problemet mørke? Lirio fra Philips besvarer spørsmålet på en kompromissløs og provoserende måte, med design som inspirerer deg til å skape lyset og kontrollere skyggen i omgivelsene dine.

 • Unikt stil og følelse som lyser opp huset

  Den unike stilen og følelsen til Lirio-lysarmaturer fra Philips skaper lys og atmosfære i huset. Unn deg et stiluttrykk som passer til identiteten og interiørstilen din.

 • Toppmoderne materialer og enestående kvalitet

  Lirio fra Philips er like unik som den er raffinert: Den aller nyeste teknologien kombinert med de avanserte teknikkene i kvalitetshåndverk i et bredt og balansert utvalg av virkelig overraskende og tilfredsstillende belysningsløsninger.

 • Philips-lyskilde(r) inkludert

  Denne lampen leveres med Philips-lyskilde(r), noe som gir deg den beste lyskvaliteten og effekten, som passer til lampen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i