Taklampe

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/322131116/322131116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Taklampe

  Dekorer hjemmet med lys

  En hyllest til moderne design. Denne flotte taklampen i krom er perfekt for generell belysning på badet, og den gir varmt hvitt lys. Demp lyset, og skap den perfekte stemningen for å ta et bad på slutten av dagen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

InStyle Taklampe

Vanitas, krom, LED 322131116 Finn lignende produkter

Dekorer hjemmet med lys

moderne lampe for badet

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen til denne belysningen er en unikt utviklet løsning fra Philips som kombinerer tre LED-er i en holder laget av syntetiske materialer og aluminium. Med denne teknikken er det mulig å få optimal lysmengde og en 100 % ensartet lysfarge.

 • Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Juster lysintensiteten med en dimmebryter (følger ikke med).Dette gjør det enkelt å justere badets belysning som passer til dine ønsker, og lager den atmosfæren du trenger på badet.

 • IP44, perfekt for badet

  IP44, perfekt for badet

  Denne baderomslampen fra Philips er spesielt designet for våte omgivelser. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to figurer – den første henviser til beskyttelsesnivå mot støv og den andre mot vann. Denne baderomslampen har IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for bruk på badet.

 • Ekstremt lang driftstid

  Ekstremt lang driftstid

  En lyskilde du kan stole på. LED-lys fra Philips har ekstremt lang levetid på minst 20 000 timer (tilsvarer 20 år basert på et gjennomsnittlig bruk på tre timer per dag med minst 13 000 brytersykluser for å slå lyset av/på). Med LED-lys fra Philips trenger man ikke å bekymre seg for vedlikehold eller bytting av lyskilder samtidig som man har den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

 • Det er viktig å se godt på badet

  Det er viktig å se godt for å oppnå gode resultater foran speilet, og hver lampe har derfor en lyskilde av høy kvalitet for trygg egenpleie. Serien med baderomsbelysning bruker den nyeste energisparende teknologien for lys med god kvalitet, som gir rikelig med belysning uten å være skarp.

 • En serie med flere bruksområder

  Det finnes et stort utvalg av belysning for vegg og tak. Serien tilbyr store taklamper som lyser opp hele badet på en komfortabel og behagelig måte. I tillegg finnes det vegglamper som gir klart, tydelig lys uten skygger for presisjonsoppgaver foran speilet, som barbering, sminking og å ta på kontaktlinser.

 • Dekorer badet med lys

  InStyle-baderomslampene forbedrer dekoren på badet med den stilige og helhetlige utformingen. Flotte materialer som tåler mye, for eksempel børstet stål, aluminium og glass, utfylles med små detaljer, som jevne, avrundede kanter og maskinbehandlede overflater uten deler som stikker ut. Det finnes mange moderne designvarianter og elegante, dekorative detaljer med en ren og enkel stil.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i