Taklampe

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/300994816/300994816_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Taklampe

  Saving in style

  Få full glede av belysningen med denne elegante Ecomoods-taklampen i aluminium. Den gir en følelse av komfort og enkelhet med et rent og energibesparende lys. Et godt eksempel på moderne design som passer perfekt inn i interiøret. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Taklampe

Moments, aluminium 300994816 Finn lignende produkter

Saving in style

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Den største fordelen med energieffektiv belysning er energisparingen. En energisparende lyskilde bruker kun en femtedel av energien til en tradisjonell lyskilde. Det betyr at hvis du installerer energisparende belysning fra Philips hjemme, kan du redusere strømregningen (for belysning) med ca. 80 %.

 • Lyskilde med ekstra lang levetid

  Lyskilde med ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 12 000 timer.

 • Robust og driftssikker

  Robust og driftssikker

  Skapt for å vare. Alle delene i Philips Ecomoods-serien med belysning er laget av materialer og komponenter av høy kvalitet. Med Philips Ecomoods kan du nå kjøpe en lysarmatur av høy kvalitet som varer lenge.

 • Stilig, moderne design

  Ecomoods har et rent, moderne utseende som bryter med de tradisjonelle, klumpete og kjedelige energibesparende produktene. Slank og stilig: Hver designlampe i serien er nøye utformet som den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.

 • Spredt, rent, hvitt lys

  Denne lampen bruker det siste innen energibesparende lampeteknologi for å gi et rent, hvitt og naturlig lys. Det diffuse lyset lyser opp rommet med et rent, hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig. Diffust lys er perfekt for almennbelysning.

 • Aluminium

  Aluminium er moderne og er et mykt, bestandig lettvektsmateriale med en myk sølvfarge.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i