TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Denne Philips Cineos TVen tar bildekvaliteten til nye høyder med Pixel Plus og gir skarphet med høy definisjon, større dybde, naturlige detaljer og strålende og livaktige farger – hele tiden, uansett HD-kilde. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cineos TV

29", Real Flat, 100 Hz Digital Scan 29PT9521/12 Finn lignende produkter

Forbedre seeropplevelsen

med Pixel Plus og HD-klargjort

 • Real Flat-bilderørteknologi gir deg virkelighetsnære bilder

  Det flatere røret gir en bredere visningsvinkel i tillegg til å minimere refleksjoner for best mulig bilde.

 • Høydefinisjons-TV som er klargjort for formatene 480p, 576p, 720p, 1080i

  En HD-klar TV gir deg flere detaljer og et skarpere bilde enn nåværende TV-apparater. Bildet vises med en så realistisk og levende lysstyrke at du kommer til å føle at du ser det i levende live. Denne TVen er utstyrt for å motta TV-signaler med høy definisjon, og den er fullstendig klargjort for HD-kilder, for eksempel HDTV-kringkasting. Dette apparatet kan også håndtere all HD-tilkobling, for eksempel HDMI (HDCP), YPbPr og DVI-lyd.

 • Pixel Plus for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus er en digital bildebehandlingsteknologi som øker antallet linjer og antallet piksler. Resultatet er knivskarpe bilder med utrolig dybde og som er utrolig detaljerte, hver gang fra alle kilder.

 • 100 Hz Digital Scan gir et stabilt, mer behagelig bilde

  Et tradisjonelt TV-apparat viser bildet 50 ganger i sekundet (50 hertz). Denne frekvensen kan vi mennesker oppfatte som en forstyrrende flimring. 100 Hz-apparater viser bildet 100 ganger i sekundet, og dermed unngår du denne feltflimringen. Philips' digitale skanning dobler antallet linjeflimmer, noe som gjør at flimringen ikke vises. Resultatet er et mer stabilt bilde som er behagelig å se på.

 • Aktiv kontroll med lyssensor optimaliserer bildekvaliteten

  Aktiv kontroll er en unik og intelligent måte å optimalisere bildekvaliteten på, der det innkommende signalet måles og analyseres for å justere bildekvalitetsinnstillingene automatisk. Aktiv kontroll med lyssensor bruker en sensor for å justere bildelysstyrken avhengig av lysforholdene i rommet.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den produserer en sensasjon av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • Dobbel skjerm for å se på tekst-tv og TV samtidig.

  Med dobbel skjerm for video og tekst-tv kan du vise video og tekst-tv-sider fra samme kanal ved siden av hverandre på én skjerm.

 • 1200-siders Smart Text

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 1200-siders Smart Text i minnet går det raskt å bytte side.

 • HDMI for heldigital høydefinisjonstilkobling

  HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

 • Komponentvideoinngang for topp kvalitet på avspilling

  Komponentvideo er den sammenkoblingsstandarden med høyest standard for analog video. Den er skarpere enn S-video og komposittvideo.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i