TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Denne TVen har utmerket bildekvalitet takket være 100 Hz Digital Scan- og Digital Crystal Clear-teknologi som gir optimal bildekontrast, skarphet og optimale farger. Virtual Dolby Surround-lyd gir seeropplevelsen en ekstra dimensjon. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

med Digital Crystal Clear

 • Real Flat-bilderørteknologi gir deg virkelighetsnære bilder

  Det flatere røret gir en bredere visningsvinkel i tillegg til å minimere refleksjoner for best mulig bilde.

 • Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimerer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino.

 • 100 Hz Digital Scan gir et stabilt, mer behagelig bilde

  Et tradisjonelt TV-apparat viser bildet 50 ganger i sekundet (50 hertz). Denne frekvensen kan vi mennesker oppfatte som en forstyrrende flimring. 100 Hz-apparater viser bildet 100 ganger i sekundet, og dermed unngår du denne feltflimringen. Philips' digitale skanning dobler antallet linjeflimmer, noe som gjør at flimringen ikke vises. Resultatet er et mer stabilt bilde som er behagelig å se på.

 • Aktiv kontroll optimaliserer bildekvaliteten uansett kilde

  Aktiv kontroll sikrer at støy- og skarphetsforbedringer utføres kontinuerlig, 60 ganger i sekundet. Ved å justere bildeinnstillingen over 3000 ganger i minuttet sikrer Aktiv kontroll Plus at seeropplevelsen blir så god som mulig.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den produserer en sensasjon av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • 1-tuners bilde-i-bilde for å få tilgang til to kilder samtidig

  Med 1-tuners bilde-i-bilde kan du se på video fra en ekstern kilde i et lite vindu på skjermen.

 • 100-siders tekst-tv for rask tilgang til tekstinformasjon

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 100-siders Smart Text-funksjon går det raskt å bytte side.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i