1
Skjermer

LCD-skjerm med MultiView

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298x4qjab_00/298x4qjab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med MultiView

  Panorama-visning, Crystalclear-bilder

  Denne Philips UltraWide 29"-skjermen kommer til å imponere deg med Crystalclear-bilder på 2560 x 1080 og fantastiske farger. Den utmerkede 21:9 AHIPS-skjermen med svært smal ramme gir deg panoramautsikt mot verden. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Panorama-visning, Crystalclear-bilder

Denne Philips UltraWide 29"-skjermen kommer til å imponere deg med Crystalclear-bilder på 2560 x 1080 og fantastiske farger. Den utmerkede 21:9 AHIPS-skjermen med svært smal ramme gir deg panoramautsikt mot verden. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm med MultiView

UltraWide 21:9, 29" / 73 cm, , 2560 x 1080 298X4QJAB/00 Finn lignende produkter

Panorama-visning, Crystalclear-bilder

med UltraWide, MultiView-skjerm

 • Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  På grunn av måten lysstyrke kontrolleres på LED-bakbelyste skjermer på, opplever noen brukere at skjermen deres flimrer, og dette fører til at de blir slitne i øynene. Philips' flimringsfri teknologi bruker en ny løsning for å regulere lysstyrken og redusere flimring, slik at seeropplevelsen blir mer behagelig.

 • SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor er en sofistikert teknologi for fargeutvidelse som forbedrer skjermens visuelle fargeutvalg. Ved å øke skjermens RGB-nivå gir denne funksjonen deg strålende bilder og videoer med rike og levende farger.

 • SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt er en sofistikert algoritme som forbedrer lesing av tekstbaserte programmer som PDF-dokumenter eller e-bøker som vanligvis krever mer fokus og konsentrasjon. SmartTxt-funksjonen øker kontrasten og grenseskarpheten til tekstinnhold, slik at det er lettere å lese. Optimalisering for lesing gjøres ved å justere skjermens gråtoner sammen med hvitbalansen, lysstyrken og kontrasten.

 • Panoramisk 21:9 AH-IPS-skjerm gir fantastiske bilder

  Denne nyeste Philips-skjermen har et avansert 21:9 panoramisk Ah-IPS-panel med ekte 8 biters fargedybde, noe som resulterer i fremragende fargenøyaktighet. Philips' TrueVision-teknologi oppnår mer enn 99 % sRGB-fargeområde med delta-E på mindre enn 3, langt bedre enn Windows-spesifikasjonen. 21:9-formatet gjør den perfekt egnet for å vise flere regnearkkolonner. Visningsvinkelen på 178/178 grader tilrettelegger for best mulig arbeid med grafisk design, Internett-programmer, bilderetusjering og mer. Nå kan du åpne to Internett-sider i full størrelse side ved side, navigere mellom flere programmer og enkelt gjøre flere ting på én gang.

 • Crystalclear UltraWide HD med 2560 x 1080 piksler

  Disse nyeste Philips-skjermene leverer Crystalclear, Quad HD-bilder med 2560 x 1440 eller 2560 x 1080 piksler. Disse nye skjermene bruker paneler med høy ytelse, svært høy pikseltetthet og 178/178-graders bred visning. Dette er et resultat av kilder med høy båndbredde som DisplayPort, HDMI og Dual link DVI. Slik gir disse skjermene liv til bilder og grafikk. Enten du stiller profesjonelle krav til ekstremt detaljert informasjon i løsninger med datamaskinassistert konstruksjon og produksjon, du bruker programmer med 3D-grafikk eller du er en finansekspert som arbeider i enorme arbeidsark gir Philips-skjermene deg Crystalclear-bilder.

 • MultiView gir aktiv dobbel tilkobling og visning samtidig

  Med den svært høye oppløsningen til Philips MultiView-skjermen kan du oppleve en verden av tilkoblingsmuligheter på en enkel måte både på kontoret og hjemme. MultiView gir aktiv dobbel tilkobling og visning slik at du kan arbeide på flere enheter samtidig, for eksempel en stasjonær og en bærbar datamaskin. Dette gjør komplisert fleroppgavekjøring enkel. Du kan enkelt se fotball fra set-top-boksen på høyre side mens du surfer på Internett på den bærbare datamaskinen på venstre side. Kanskje du vil holde øye med en direkte nyhetsstrøm med lyd i et lite vindu, samtidig som du arbeider med et nytt blogginnlegg.

 • Minimalistisk utseende med svært smal ramme

  De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på ca. 9 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

 • Display Port for seriekobling med bruk av flere skjermer

  Denne Philips-skjermen bruker Display Port 1.2a Multi Stream Transport (MST)-teknologi med HBR2, noe som fordobler datakapasiteten til 21,6 gbps. Dette gjør at den kan seriekobles med flere skjermer, og dermed øke effektiviteten din dramatisk. Denne seriekoblingen med mulighet for bruk av flere skjermer gjør at Philips-skjermen egner seg spesielt godt til bruk i finans, bankvirksomhet, kontrollrom og andre lignende miljøer. Hvis du skal bruke denne funksjonen, må grafikkortet på datamaskinen din være sertifisert til DP1.2 med MST-mulighet. Hvis du vil ha detaljert informasjon, kan du gå til http://www.displayport.org/

 • SmartControl for enkel justering av ytelsen

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en velkjent måte

 • SmartConnect med HDMI, Display Port og Dual-link DVI

  Disse Philips-skjermene har et rikt utvalg av tilkoblingsmuligheter og er utstyrt med flere tilkoblinger som Dual-link DVI, Display Port og universal HDMI-kontakt. Dette gjør at du kan nyte ukomprimert video og lyd med høy oppløsning. Uansett hvilken kilde du bruker, kan du stole på at denne Philips-skjermen er verdt investeringen.

 • Innebygde stereohøyttalere for multimedia

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

 • SmartImage for enkelt oppsett av bilde

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, film, spill, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

Se alle spesifikasjoner
 • Ordet/varemerket IPS og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.
 • EPEAT Gold er kun gyldig der Philips registrerer produktet. Gå til www.epeat.net for registreringsstatus i landet der du bor.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i