1
Skjermer

3D-LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  3D-LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  Opplev 3D-spilling på den store skjermen

  La deg fengsle av 3D-spill på Philips 273G LED-skjermen. Nå har det blitt enda morsommere å spille med en stor skjerm, Active 3D-briller og flere HDMI-innganger. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev 3D-spilling på den store skjermen

La deg fengsle av 3D-spill på Philips 273G LED-skjermen. Nå har det blitt enda morsommere å spille med en stor skjerm, Active 3D-briller og flere HDMI-innganger. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

3D-LCD-skjerm, LED-bakbelysning

G-serie, 27" / 68, 6 cm, 3D, shutter-briller 273G3DHSB/01 Finn lignende produkter

Opplev 3D-spilling på den store skjermen

 • 3D Max 120 Hz

  3D Max 120 Hz

  Bli fascinert av spill, filmer og bilder i 3D med Philips 3D Max 120 Hz-skjermen. Frigjør deg selv med de trådløse Active shutter-brillene, som gir virkelighetstro dybde i Full HD-oppløsning. Med den medfølgende programvaren kan du både spille 3D-spill og gjøre om 2D-innhold til 3D. Ved bruk av den siste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i en oppløsning på 1920 x 1080 ser de nyeste PC- og Blu-ray-spillene i 3D fantastisk jevne og skarpe ut. Video og filmer i 3D med virkelighetstro dybde gjør at du blir oppslukt i handlingen.

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartResponse med oppdatering på 2 ms for 2D-spilling

  SmartResponse med oppdatering på 2 ms for 2D-spilling

  SmartResponse er en eksklusiv overstyringsteknologi fra Philips. Når den er slått på, justerer den automatisk svartidene for bestemte programkrav som spill eller filmer, som krever raskere responstid for å produsere bilder uten hakkete bevegelser, tidsforsinkelse og innbrente konturer

 • Auto 3D med de nyeste Blu-ray- og spillkonsollene med HDMI

  Med Blu-ray-spillere for spill og filmer med HDMI 1.4a-kompatibel tilkobling bytter Philips 3D-skjermen automatisk til 3D-modus, slik at du får fantastiske bilder øyeblikkelig. Ingen flere problemer med justeringer.

 • Trådløse Active 3D-briller for enkel visning

  Frigjør deg selv med de trådløse og oppladbare Active shutter-brillene. Ingen flere bekymringer for begrenset visningsvinkel mens du spiller favorittspillene dine og ser på filmer.

 • Forvandle 2D-innhold til 3D-dybde med PC-programvare

  Forny 2D-spillene, -filmene og -videoene du liker best, med den medfølgende PC-programvaren. Med et museklikk kan du se på at de forvandles med fantastisk 3D-dybde.

 • LED-teknologi for strålende bilder

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Enkelt å justere skjerminnstillingene med Philips SmartControl

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en kjent måte.

 • Kvikksølvfri og miljøvennlig skjerm

  Philips-skjermer med LED-bakbelysning inneholder ikke kvikksølv, et av de giftigste naturlige stoffene som påvirker mennesker og dyr. Dette gir en miljøvennlig skjerm gjennom hele levetiden, fra produksjon til avhending.

Se alle spesifikasjoner
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D.
 • Les brukerhåndboken for å finne ut mer om 3D og helse
 • Legg merke til at PC-programvaren (TriDef 3D) for 3D-spilling krever AMD-/ATI-grafikkort.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i