Profesjonell LCD-TV

  Profesjonell LCD-TV

  Den perfekte filmopplevelsen

  Denne stilige hotell-TVen med perfekt HD gir deg en komplett interaktiv digital HD-løsning uten at du trenger en set-top-boks. Du kan tilby gjestene en ekte HD-kinoløsning som gjør oppholdet på rommet enda bedre. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

26" perfekt HD, LCD, DVB-T/C MPEG4* 26HFL5870D/10 Finn lignende produkter

Den perfekte filmopplevelsen

Philips LCD hotell-TV med perfekt HD

 • Tema-TV gjør det enkelt å finne gjestenes egne kanaler

  Tema-TV gjør det enkelt å finne gjestenes egne kanaler

  Tema-TV har et avansert brukergrensesnitt som gir gjestene muligheten til å navigere i gjestemenyen for å finne kanaler fra sitt eget land, nyheter og hotellinformasjon på en enkel måte uten et interaktivt underholdningssystem.

 • Pixel Plus HD for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus HD for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus HD er en bildebehandlingsteknologi som gir seerne innhold som er levende, naturlig og realistisk. Resultatet er fantastisk knivskarpe bilder med utrolig dybde og som er utrolig detaljerte, fra alle HD-kilder.

 • HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi gir gjestene dine en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir gjestene dine en større seeropplevelse.

 • Sabotasjesikker SmartCard-åpning

  Den integrerte SmartCard-åpningen gjør det mulig for tredjeparter å legge til nye funksjoner til TVen gjennom programkort. Dette fjerner behovet for ekstra bokser og eksterne koblinger. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom SerialXpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART- og RS232-protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • Ekstern programvareoppgradering

  TV-programvaren som kontrollerer hotellspesifikke funksjoner, kan oppgraderes eksternt via en sertifisert systemleverandør.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet.

 • Kompatibel med Philips' tilkoblingspaneler for å kunne brukes med gjestenes enheter

  Denne TVen fungerer sømløst sammen med Philips' tilkoblingspaneler. Gjesten kan enkelt koble til og se på innhold fra PC, MP3-spiller, DVD-spiller, videokamera og forskjellige andre enheter. Med automatisk oppdaging kan tilkoblingspanelet og TVen automatisk bytte på å vise innholdet på den tilkoblede gjesteenheten.

 • Fullstendig kostnadsoptimalisert løsning

  Med Philips hotell-TV med perfekt HD kan du vise førsteklasses HD-innhold til gjestene uten en set-top-boks i rommet. Denne TVen gir deg en fullstendig kostnadsoptimalisert løsning, siden den omfatter alle nødvendige HD-krav, som MPEG 4-mottak via DVB-T- og/eller DVB-C-tuner med innholdsbeskyttelse.

 • VSecure og VTrack for HD-innholdssikkerhet på hoteller

  For å kunne vise førsteklasses HD-innhold til en gjest kreves det strenge forholdsregler for innholdssikkerhet fra innholdsbransjen. Philips utviklet en total løsning for HD-innholdssikkerhet på hoteller som består av VSecure for HD-innholdsbeskyttelse og VTrack for juridisk HD-vannmerking.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner
 • Ta kontakt med din Philips-forhandler for mer informasjon om land som bruker DVB-T.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Årlig energiforbruk er beregnet ut fra et vanlig strømforbruk på 4 timer per dag, 365 dager i året.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i