Profesjonell LCD-TV

  Profesjonell LCD-TV

  Den ultimate interaktive hotell-TVen

  Denne stilige og energibesparende hotell-TVen med integrert SmartCard-spor er vår beste sabotasjesikre interaktive løsning. Gjestene dine får en flott seeropplevelse valgfritt forbedret med musikk på badet og en tilpasset velkomstmelding. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den ultimate interaktive hotell-TVen

Philips LCD-TV og SmartCard-spor

 • Ekstern programvareoppgradering

  TV-programvaren som kontrollerer hotellspesifikke funksjoner, kan oppgraderes eksternt via en sertifisert systemleverandør.

 • Sabotasjesikker SmartCard-åpning

  Den integrerte SmartCard-åpningen gjør det mulig for tredjeparter å legge til nye funksjoner til TVen gjennom programkort. Dette fjerner behovet for ekstra bokser og eksterne koblinger. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom SerialXpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART- og RS232-protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • Digital Crystal Clear for klarere bilder som på kino

  Digital Crystal Clear er en behandlingsteknologi som justerer og forbedrer bildekvaliteten digitalt ved å optimalisere kontrast-, farge- og skarphetsnivået, noe som gir klarere bilder som på kino.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet. Automatisk synkronisering av klokkeslett via tekst-TV og funksjon for å beholde alarminnstillinger ved korte strømbrudd gir gjestene ekstra komfort

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Dreiestativ med tyverisikring

  Denne LCD-TVen leveres med et dreiestativ som gir gjestene mulighet til å justere TVen slik at de kan se på TV fra hvor som helst i rommet. Stativet kan festes til et bord eller andre møbler for å gi ekstra beskyttelse mot tyveri.

 • Trådløs SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til enkelt og trådløst å kopiere alle programmeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • Ekstern høyttalerkontakt og ekstra strømforsyning

  TVen er utstyrt med en forsterket lydkontakt for enkel installasjon av eksterne høyttalere (for eksempel på badet). Dette fjerner behovet for investeringer i eksternt utstyr. Den ekstra, integrerte strømforsyningen fjerner behovet for en separat strømforsyning for et interaktivt system. Hvis den brukes alene, kan den ekstra strømforsyningen slås av for å spare strøm.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i