stereo-TV

  stereo-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Denne 25" TVen har god bildekvalitet og Incredible Surround-lyd gjennom to innebygde høyttalere. Den har Contrast Plus for bedre dybde i bildet, lett tilgjengelige kontakter på siden og ti-siders tekst-TV. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

med Crystal Clear

 • Blackline FX-bilderør gir deg bilder med høy kontrast

  Blackline FX er et nytt Philips-bilderør med mørkt glass for bedre kontrast og pigmentert fosfor som gir bedre kontrast og høyere lysstyrke..

 • Crystal Clear forbedrer dybden i bildet

  Ved å kombinere bildeforbedringer som Contrast Plus og fargeforbedring gir Crystal Clear større dybde i bildet.

 • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • Smart Picture og Smart Sound for å gjøre visningen personlig.

  Philips' forhåndsinnstilte modi for Smart Picture og Smart Sound gir deg direkte tilgang via én enkelt tast på fjernkontrollen. Du kan velge de beste lyd- og bildeinnstillingene for de ulike lyd- og bildemodiene.

 • 10 sider Smart Text for rask tilgang til tekst-tv.

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 10-siders Smart Text i minnet går det raskt å bytte side.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i