1
TV

Slank LED-TV

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pht5210_12/24pht5210_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Slank LED-TV

  Slank LED-TV

  Vakker design. Den slanke LED-TV-en i 5210-serien med Digital Crystal Clear har alle funksjonene du forventer av en kvalitets-TV fra Philips. Den slanke konturen og den rene, hvite rammen gjør at den passer inn i alle rom i huset. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slank LED-TV

Vakker design. Den slanke LED-TV-en i 5210-serien med Digital Crystal Clear har alle funksjonene du forventer av en kvalitets-TV fra Philips. Den slanke konturen og den rene, hvite rammen gjør at den passer inn i alle rom i huset. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

5200 series Slank LED-TV

60 cm (24"), LED-TV, DVB-T/T2/C 24PHT5210/12 Finn lignende produkter

Slank LED-TV

Med Digital Crystal Clear

 • 100 Hz PMR for skarpe bilder i bevegelse

  100 Hz PMR for skarpe bilder i bevegelse

  Perfect Motion Rate kombinerer skjermteknologi fra Philips med avansert videobehandlingsteknikk for å forbedre kvaliteten i hver bilderamme. Uansett om du liker spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer, kan du glede deg over det ultimate innen skarpe og jevne bilder i bevegelse.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Del moroa. Koble USB-minnepinnen, det digitale kameraet, MP3-spilleren eller andre multimedieenheter til USB-porten på TVen slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den brukervennlige innholdsleseren på skjermen.

 • Elegant, hvit farge gir et friskt og moderne utseende til alle rom

  Vi vet at du ønsker en TV med liten skjerm som ser like bra ut som den fungerer. Derfor har designteamet kombinert en elegant ramme med en sofistikert overflate i hvit og børstet metall for å skape en frisk og moderne design som passer til alle rom.

 • Kompakt bærbar TV: utformet for å være der moroa er

  Stilig, kompakt og lett. Med den lille TV-en kan du få med deg favorittprogrammene dine på kjøkkenet, holde deg oppdatert på nyhetene mens du arbeider i garasjen, og få med deg de siste sportsresultatene mens du griller. En TV som er så bærbar, liker å være der moroa er!

 • Utrolig smal ramme gir deg mer bilde å være glad i

  Tradisjonelle TVer har en ramme som går rundt TVen som en bilderamme. Den svært smale rammen vår er moderne og tynn, så du har mer bilde å nyte.

 • Digital Crystal Clear: presisjon du vil dele

  For naturlige bilder fra hvilken som helst kilde har Philips skapt Digital Crystal Clear. Fordi enten du koser deg med favorittsåpeserien din, ser på nyhetene eller har venner på besøk for å se på en video, vil du nyte alt med optimal kontrast, farge og skarphet.

 • To HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én HDMI-kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TVen din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjonene på TVen, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

 • Med PC-inngangen kan du bruke TVen som PC-skjerm

  Bruk TVen som skjerm. Bare koble til med en VGA-kabel, så er du klar.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i