1
TV

Svært slank Smart LED-TV

  -{discount-percentage}%
  CI Plus

  Svært slank Smart LED-TV

  Bli tilkoblet til underholdningen

  Koble deg enkelt til en verden av innhold på Internett med Philips' Smart LED-TV i 4208-serien med integrert Wi-Fi. Gled deg over ekstremt klare, levende bilder fra alle kilder med Digital Crystal Clear. Føl at du er koblet til underholdningen. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli tilkoblet til underholdningen

Koble deg enkelt til en verden av innhold på Internett med Philips' Smart LED-TV i 4208-serien med integrert Wi-Fi. Gled deg over ekstremt klare, levende bilder fra alle kilder med Digital Crystal Clear. Føl at du er koblet til underholdningen. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

4000 series Svært slank Smart LED-TV

61 cm (24"), HDTV, DVB-T/T2 24PFL4228T/12 Finn lignende produkter

Bli tilkoblet til underholdningen

Med svært slank Smart LED-TV

 • Vårt nye åpne stativ skaper en lett, flytende effekt

  En TV med moderne, raffinert linjer fortjener et stativ som hever det og sørger for at det skiller seg ut. Det er derfor TV-designerne til Philips skapte denne nye unike og åpne designen.

 • Skype™ for enkle tale- og videosamtaler på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du gjennomføre tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler Philips TV-kameraet (PTA317) (ekstrautstyr) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • Smart TV – en verden full av onlineunderholdning

  Bryt grensene til en tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer, spill og annet, direkte til TVen fra videobutikker på Internett. Se på TV-programmer fra favorittkanalene dine og kos deg med et rikholdig utvalg av online-apper med Smart TV. Hold kontakt med familie og venner med Skype™ eller sosiale nettverk. Eller ... bare surf på nettet!

 • Del bilder, musikk og filmer via DLNA

  Del bilder, musikk, videoer og filmer gjennom DLNA med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen. Deling på den enkle måten.

 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

  Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

  Med integrert Wi-Fi på Philips Smart TV er det raskt og enkelt å koble til hjemmenettverket, og du får tilgang til en verden full av innhold eller kan dele trådløst hjemme.

 • LED-TV for bilder med fantastisk kontrast

  LED-TV for bilder med fantastisk kontrast

  Med LED-bakbelysning kan du glede deg over lavt strømforbruk og vakre linjer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og livlige farger. LED-lysteknologien inneholder heller ingen skadelige materialer, noe som også gjør det til et grønnere valg.

 • To USB-spor for sjenerøs tilgang til multimedier

  To USB-spor for sjenerøs tilgang til multimedier

  Med to USB-spor kan du holde en harddiskstasjon koblet til for USB-opptak og Pause TV slik at du alltid har kontroll over dine personlige programmer. Den praktiske ekstra USB-porten gjør at du kan koble til et Skype™-kamera eller åpne alt av JPEG-bilder, MP3-musikk eller videofiler som er lagret på USB-lagringsenheter uten å forstyrre opptaket.

 • To HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  To HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TVen din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink, gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjoner på TVen, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

 • Digital Crystal Clear forbedrer bildekvaliteten

  Gled deg over ekstremt klare bilder fra en hvilken som helst kilde. Denne pakken med nyskapende bildefunksjoner justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for å få optimal kontrast, farge og skarphet.

 • MyRemote-app – styr TVen med telefonen eller nettbrettet

  Styr TVen og ta opp når du er på farten uten fjernkontroll, takket være en enkel app. Gjør nettbrettet eller smarttelefon om til en universalfjernkontroll med alle funksjonene til den egentlige fjernkontrollen, pluss ekstra funksjoner som tekstinnskriving. SimplyShare-funksjonen sender innholdet til TVen. Hold deg à jour ved å ta opp favorittprogrammene dine mens du er på farten, med MyRemote-opptak. Bla gjennom innholdet i TV-programguiden for å velge hvilke programmer som skal tas opp for å bli sett senere. En Smart TV fortjener en virkelig smart app.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Philips TV-kamera (PTA317) selges separat.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i