Svært slank LED-TV

  CI Plus

  Svært slank LED-TV

  Pur underholdning

  Nyt LED-TVen i 3108-serien fra Philips, drevet av Digital Crystal Clear, som gir svært levende bilder, kombinert med en minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem, så får du en minneverdig seeropplevelse i alle rom. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3100 series Svært slank LED-TV

61 cm (24"), HDTV, DVB-T/C 24PFL3108H/12 Finn lignende produkter

Pur underholdning

Svært slank LED-TV

 • LED-TV for bilder med fantastisk kontrast

  LED-TV for bilder med fantastisk kontrast

  Med LED-bakbelysning kan du glede deg over lavt strømforbruk og vakre linjer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og livlige farger. LED-lysteknologien inneholder heller ingen skadelige materialer, noe som også gjør det til et grønnere valg.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • Én HDMI-inngang og Easy Link for integrert tilkobling

  Én HDMI-inngang og Easy Link for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TVen din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink, gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjoner på TVen, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Koble til USB-minnepinne, digitalt kamera, MP3-spiller eller andre multimedieenheter til USB-porten på siden av TVen, slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den lettanvendelige innholdsleseren på skjermen.

 • Med PC-inngangen kan du bruke TVen som PC-skjerm

  Bruk TVen som skjerm. Bare koble til med en HDMI-DVI-kabel/-overgang, så er du klar.

 • Digital Crystal Clear forbedrer bildekvaliteten

  Gled deg over ekstremt klare bilder fra en hvilken som helst kilde. Denne pakken med nyskapende bildefunksjoner justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for å få optimal kontrast, farge og skarphet.

Se alle spesifikasjoner
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i