1
Skjermer

LCD-skjerm med SoftBlue-teknologi

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/247e6esw_00/247e6esw_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med SoftBlue-teknologi

  SoftBlue-teknologi

  Designet for deg: Den nye og elegante Philips-skjermen i E-serien har ny SoftBlue-teknologi som beskytter øynene og leverer svært fargerike bilder. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SoftBlue-teknologi

Designet for deg: Den nye og elegante Philips-skjermen i E-serien har ny SoftBlue-teknologi som beskytter øynene og leverer svært fargerike bilder. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-skjerm med SoftBlue-teknologi

E-serien, 24 (visningsområde 23, 6" / 59, 9 cm), Full HD (1920 x 1080) 247E6ESW/00 Finn lignende produkter

SoftBlue-teknologi

beskytter øynene uten å gå utover fargene

 • SoftBlue-teknologi som ikke anstrenger øynene og bevarer fargene

  På samme måte som UV-stråler kan forårsake øyeskader, har studier vist at det blå lyset fra LED-skjermer kan skade øynene og påvirke synet over tid. SoftBlue LED-teknologi tar i bruk smart teknologi for å redusere skadelige blå lysbølger uten at det påvirker skjermfargen eller -bildet. SoftBlue LED-teknologi er sertifisert av de internasjonale testorganisasjonene SGS Labs og TUV Rheinland for å redusere skadelig blått lys.

 • Bred IPS-ADS-visningsteknologi for nøyaktig bilde- og fargegjengivelse

  Bred IPS-ADS-visningsteknologi for nøyaktig bilde- og fargegjengivelse

  IPS-ADS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-ADS-skjermer deg svært skarpe bilder med livlige farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke hele tiden.

 • 16:9 Full HD-skjerm for skarpt detaljerte bilder

  16:9 Full HD-skjerm for skarpt detaljerte bilder

  Bildekvalitet teller. Vanlige skjermer gir kvalitet, men du forventer mer. Denne skjermen har en forbedret Full HD-oppløsning med 1920 x 1080 piksler. Tenk deg et virkelig levende bilde med Full HD for skarpe detaljer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger.

 • SmartContrast for detaljer i dype svartnivå

  SmartContrast for detaljer i dype svartnivå

  SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Når økonomimodus velges, justeres kontrasten og bakgrunnsbelysningen fininnstilles for å gi akkurat den riktige visningen av kontorapplikasjoner som brukes hver dag, og for å senke strømforbruket.

 • Moderne berøringskontroller gjør designen komplett

  Moderne berøringskontroller gjør designen komplett

  Berøringskontroller er intelligente, berøringsfølsomme ikoner som erstatter knapper som stikker frem, noe som gjør at brukeren kan justere skjermen etter eget ønske. Berøringskontroll gjør at skjermen får et moderne utseende og reagerer på den minste berøring.

 • SmartImage Lite for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage Lite er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på et oppsett du velger, kan SmartImage Lite dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse – i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartControl Lite: for rask og enkel justering av skjermen

  SmartControl Lite er neste generasjon 3D-ikonbaserte GUI-skjermkontrollprogramvare. Ved hjelp av denne kan brukeren finjustere de fleste parameterne på skjermen, som farge, lysstyrke, skjermkalibrering, multimedier, ID-behandling osv. ved hjelp av musen.

 • Kvikksølvfri og miljøvennlig skjerm

  Philips-skjermer med LED-bakbelysning inneholder ikke kvikksølv, et av de giftigste naturlige stoffene som påvirker mennesker og dyr. Dette reduserer skjermens påvirkning på miljøet gjennom hele levetiden, fra produksjon til avhending.

 • Miljøvennlige materialer som oppfyller internasjonale standarder

  "Philips bruker bærekraftige og miljøvennlige materialer i skjermene sine. Alle plastdeler til kabinett, metallstrukturer og emballasje bruker 100 % resirkulerbart materiale. På noen utvalgte modeller benytter vi opptil 65 % resirkulert plast. Streng overholdelse av RoHS-standarder sørger for betydelige reduksjon eller fjerning av giftige stoffer som bly. Kvikksølvinnhold i skjermer med CCFL-baklys har blitt betydelig redusert, mens det har blitt fjernet fullstendig fra skjermer med LED-baklys. Besøk Philips på http://www.asimpleswitch.com/global/ for å finne ut mer.

Se alle spesifikasjoner
 • Svartid som tilsvarer SmartResponse

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i