1
Skjermer

LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  Profesjonell skjerm med utmerket ytelse

  Denne Philips 240PW9-skjermen har høy oppløsning, lesbar tekststørrelse, et større visningsområde og det bredeste fargeområdet opptil 102 % for naturlig og nøyaktig fargegjengivelse. Den hever produktiviteten på kontoret – og er klar for oppgradering til Windows Vista. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell skjerm med utmerket ytelse

Denne Philips 240PW9-skjermen har høy oppløsning, lesbar tekststørrelse, et større visningsområde og det bredeste fargeområdet opptil 102 % for naturlig og nøyaktig fargegjengivelse. Den hever produktiviteten på kontoret – og er klar for oppgradering til Windows Vista. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD widescreen-skjerm

61 cm (24") bred, WUXGA 240PW9ES/00 Finn lignende produkter

Profesjonell skjerm med utmerket ytelse

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • Skjerm for naturlig, nøyaktig fargegjengivelse

  Skjerm for naturlig, nøyaktig fargegjengivelse

  WideColor er en LCD-skjerm som bruker en kraftig, forbedret bred lysende fargegamut kald katode-lampe som bakbelysning og uovertruffen bearbeiding til å jobbe med å utvide fargeområdet fra 72 % fra NTSC-fargegamut som gjengis av standard LCD-skjermer, til 102 % eller over. Dette forbedrer fargerenheten og metningen dramatisk for å vise naturlige og strålende farger.

 • SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Når økonomimodus velges, justeres kontrasten og bakgrunnsbelysningen fininnstilles for å gi akkurat den riktige visningen av kontorapplikasjoner som brukes hver dag, og for å senke strømforbruket.

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Philips' enkle bildeformatkontroll på OSD er der for å bytte fra 4:3-sideforhold til widescreen-modus og tilbake for å tilpasse sideforholdet på skjermen til innholdet når du arbeider med brede dokumenter, uten at du må bla eller vise widescreen-medier i widescreen-modus, og forvrengningsfri, opprinnelig modusvisning av innhold i 4:3-sideformat.

 • 1920 x 1200 oppløsning: Ideell for to A4-sider side om side

  Bredt UXGA-format (Ultra Extended Graphics Array), en skjermspesifikasjon som kan vise en oppløsning på 1920 x 1200, eller ca. 2,3 millioner piksler.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

 • Problemfri justering av skjermytelse med SmartControll II

  SmartControl II er en skjermbasert programvare med et brukervennlig grafisk grensesnitt. Den veileder deg gjennom finjustering av oppløsning, fargekalibrering og andre skjerminnstillinger, inkludert lysstyrke, kontrast, klokke og fase, stilling, RGB, hvitt punkt og volumjustering på modeller med innebygde høyttalere.

 • Grønn design bevarer ressurser og reduserer driftskostnadene

  Den øko-vennlige designen er basert på miljøansvarlig produksjon av en skjermenhet som skal minimere strømforbruket, redusere emballasjematerialet og fjerne bruken av farlige materialer. Vi er i frontlinjen for bærekraft, og med vårt mangeårige engasjement for å redusere miljøpåvirkningen fra våre produkter gjør vi det mulig for forbrukere å foreta enkle, ansvarlige valg av produktene de kjøper og virkningen de har før, under og etter produktets levetid.

 • 90-graders skjermrotering og smart kabelhåndtering

  Super Ergo-basen er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og gir intelligent kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk ubehag ved lange arbeidsdager. Intelligent kabelhåndtering reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Ekstra bred visningsskjerm: 178 graders vinkel for bildenøyaktighet

  Den bredeste visningsvinkelen på opptil 178 grader gir det klareste bildet fra alle vinkler.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i