LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  WideColor ergonomisk skjerm for å styrke virksomheten

  Med høy oppløsning, lesbar tekststørrelse, et større visningsområde og innebygde høyttalere øker denne supertynne Philips 240BW9 forretningsproduktiviteten din – og den er klar for umiddelbar eller fremtidig oppgradering til Windows Vista. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD widescreen-skjerm

61 cm (24") bred, WUXGA 240BW9CS/00 Finn lignende produkter

WideColor ergonomisk skjerm for å styrke virksomheten

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision er bransjeledende, og dette er Philips' test- og algoritme-teknologi for skjermjusteringer og fininnstilling. Denne omfattende prosessen sikrer optimal skjermytelse i overensstemmelse med en standard som er fire ganger strengere enn kravene til Microsofts Vista. Enhver skjerm som forlater fabrikken, må oppfylle disse kravene, ikke bare et lite utvalg. Bare Philips går så langt som å levere dette nivået på fargenøyaktighet og skjermkvalitet for hver enkelte skjerm.

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Philips' enkle bildeformatkontroll på OSD er der for å bytte fra 4:3-sideforhold til widescreen-modus og tilbake for å tilpasse sideforholdet på skjermen til innholdet når du arbeider med brede dokumenter, uten at du må bla eller vise widescreen-medier i widescreen-modus, og forvrengningsfri, opprinnelig modusvisning av innhold i 4:3-sideformat.

 • USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-porten lar brukeren enkelt koble til multimedieenheter med plug and play-funksjonalitet, for eksempel USB-minneenheter, kamera, bærbar HDD, web-kamera, PDA, skriver og mange andre enheter som har en USB-kontakt tilgjengelig. Den praktisk plasserte USB 2.0-porten på skjermen gjør at USB 2.0-signalene går gjennom til datamaskinen. Legg merke til at mange enheter som kameraer og HDD, kanskje må slås på separat. Det er fordi de har høyere strømkrav enn USB-porten på skjermen kan yte.

 • En bredere fargevisning for naturlige, strålende farger

  WideColor er en LCD-skjerm som bruker en kraftig, forbedret bred lysende fargegamut kald katode-lampe som bakbelysning og uovertruffen bearbeiding til å jobbe med å utvide fargeområdet fra 72 % fra NTSC-fargegamut som gjengis av standard LCD-skjermer, til 92 % eller over. Dette forbedrer fargerenheten og metningen dramatisk for å vise naturlige og strålende farger.

 • 1920 x 1200 oppløsning: Ideell for to A4-sider side om side

  Bredt UXGA-format (Ultra Extended Graphics Array), en skjermspesifikasjon som kan vise en oppløsning på 1920 x 1200, eller ca. 2,3 millioner piksler.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

 • Problemfri justering av skjermytelse med SmartControll II

  SmartControl II er en skjermbasert programvare med et brukervennlig grafisk grensesnitt. Den veileder deg gjennom finjustering av oppløsning, fargekalibrering og andre skjerminnstillinger, inkludert lysstyrke, kontrast, klokke og fase, stilling, RGB, hvitt punkt og volumjustering på modeller med innebygde høyttalere.

 • Grønn design bevarer ressurser og reduserer driftskostnadene

  Den øko-vennlige designen er basert på miljøansvarlig produksjon av en skjermenhet som skal minimere strømforbruket, redusere emballasjematerialet og fjerne bruken av farlige materialer. Vi er i frontlinjen for bærekraft, og med vårt mangeårige engasjement for å redusere miljøpåvirkningen fra våre produkter gjør vi det mulig for forbrukere å foreta enkle, ansvarlige valg av produktene de kjøper og virkningen de har før, under og etter produktets levetid.

 • Innebygd stereolyd for multimedieopplevelser

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i