LCD-skjerm med Miracast

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/239c4qhwab_00/239c4qhwab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med Miracast

  Del skjermen enkelt

  Den nye skjermen Blade 2 fra Philips med Miracast gjør at du kan dele Full HD-innhold fra liten skjerm til stor skjerm. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm med Miracast

Blade 2, 23" (58, 4 cm), 1920 x 1080 239C4QHWAB/00 Finn lignende produkter

Del skjermen enkelt

tynnere og lettere møter større og klarere

 • Bred IPS LED-visningsteknologi for bilde- og fargenøyaktighet

  Bred IPS LED-visningsteknologi for bilde- og fargenøyaktighet

  IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler – selv i 90-graders Pivot-modus. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-skjermer deg svært skarpe bilder med levende farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever nøyaktig fargegjengivelse og jevn lysstyrke hele tiden.

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt er en sofistikert algoritme som forbedrer lesing av tekstbaserte programmer som PDF-dokumenter eller e-bøker som vanligvis krever mer fokus og konsentrasjon. SmartTxt-funksjonen øker kontrasten og grenseskarpheten til tekstinnhold, slik at det er lettere å lese. Optimalisering for lesing gjøres ved å justere skjermens gråtoner sammen med hvitbalansen, lysstyrken og kontrasten.

 • SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor er en sofistikert teknologi for fargeutvidelse som forbedrer skjermens visuelle fargeutvalg. Ved å øke skjermens RGB-nivå gir denne funksjonen deg strålende bilder og videoer med rike og levende farger.

 • Vis Full HD-innhold trådløst med Miracast

  Vis Full HD-innhold trådløst med Miracast

  Med Miracast-teknologi kan du trådløst dele innholdet fra de fleste Android®-drevne enheter på Philips-skjermen i Full HD-videokvalitet og med 5.1-kanals lyd.

 • MHL-teknologi lar deg nyte mobilt innhold på stor skjerm

  MHL-teknologi lar deg nyte mobilt innhold på stor skjerm

  Mobile High Definition Link (MHL) er et mobilt grensesnitt for audio/video for å koble mobiltelefoner og andre bærbare enheter direkte til HD-skjermer. En MHL-kabel (ekstra tilbehør) kan enkelt koble MHL-kapable bærbare enheter til denne store Philips MHL-skjermen, slik at du kan se HD-video bli levende med fullstendig digital lyd. Nå kan du ikke bare glede deg over mobile spill, bilder, filmer eller andre applikasjoner på den store skjermen, du kan også lade den mobile enheten samtidig, slik at du aldri går tom for strøm halvveis.

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Stilig, ultratynn utforming for et moderne utseende

  Ny serie med Philips-skjermer som bruker den nyeste generasjonen ultratynne LED, noe som gjør utformingen mye slankere enn tidligere modeller. Det slanke utseendet gjør ikke bare skjermene til en fryd for øyet, du sparer også plass på skrivebordet.

Se alle spesifikasjoner
 • Denne Philips-skjermen er MHL-sertifisert. Men hvis MHL-enheten ikke kobles til eller ikke fungerer riktig, må du se Vanlige spørsmål for MHL-enheten eller henvende deg direkte til forhandleren. Produsenten av enheten kan ha retningslinjer som krever at du kjøper deres bestemte MHL-kabel eller -adapter for at det skal fungere
 • Energibesparingen gjennom hvilemodus/av for ErP fungerer ikke med MHL-ladefunksjonen
 • Krever valgfri MHL-sertifisert mobil enhet og MHL-kabel (følger ikke med). Undersøk om MHL-enheten er kompatibel.
 • Ordet/varemerket IPS og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.
 • Smart svartid er den optimale verdien fra enten GtG- eller GtG (BW)-tester.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i