1
Skjermer

LCD-skjerm med SmartImage

  LCD-skjerm med SmartImage

  Stilig skjerm med høy ytelse

  Få en mer intens seeropplevelse med denne stilige Philips Gioco-skjermen. Med den ikoniske designen med svært smal ramme, strålende farger og utmerket bildeytelse er Philips Gioco klar til å omslutte deg med underholdning! Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stilig skjerm med høy ytelse

Få en mer intens seeropplevelse med denne stilige Philips Gioco-skjermen. Med den ikoniske designen med svært smal ramme, strålende farger og utmerket bildeytelse er Philips Gioco klar til å omslutte deg med underholdning! Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm med SmartImage

Gioco, 23" / 58, 4 cm, Full HD IPS-skjerm 238C4QHSN/00 Finn lignende produkter

Stilig skjerm med høy ytelse

for underholdning som omslutter deg

 • AH-IPS LED gir strålende bilder med levende farger

  AH-IPS LED gir strålende bilder med levende farger

  Denne nyeste Philips-skjermen bruker avanserte AH-IPS-paneler med forbedret struktur som gir overlegen fargegjengivelse, svartid og strømforbruk sammenlignet med andre paneler med bred visningsvinkel. I motsetning til standard TN-paneler har AH-IPS-paneler minst gammasvingninger og kan dermed vise jevn farge selv ved 178/178 grader og i dreiningsmodus. Med fantastisk ytelse er den best egnet for programmer der det er viktig med fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke til enhver tid, for eksempel bilderetusjering, grafikkprogrammer og websøking.

 • HDMI-klar for Full HD-underholdning

  HDMI-klar for Full HD-underholdning

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface), digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet som alle overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder, inkludert set-top-bokser, DVD-spillere og AV-mottakere og videokameraer.

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartContrast for ekte, svarte detaljer

  SmartContrast for ekte, svarte detaljer

  SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Når økonomimodus velges, justeres kontrasten og bakgrunnsbelysningen fininnstilles for å gi akkurat den riktige visningen av kontorapplikasjoner som brukes hver dag, og for å senke strømforbruket.

 • SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor er en sofistikert teknologi for fargeutvidelse som forbedrer skjermens visuelle fargeutvalg. Ved å øke skjermens RGB-nivå gir denne funksjonen deg strålende bilder og videoer med rike og levende farger.

 • SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt er en sofistikert algoritme som forbedrer lesing av tekstbaserte programmer som PDF-dokumenter eller e-bøker som vanligvis krever mer fokus og konsentrasjon. SmartTxt-funksjonen øker kontrasten og grenseskarpheten til tekstinnhold, slik at det er lettere å lese. Optimalisering for lesing gjøres ved å justere skjermens gråtoner sammen med hvitbalansen, lysstyrken og kontrasten.

 • LED-teknologi for naturlige farger

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Minimalistisk utseende med svært smal ramme

  De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på ca. 9 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i