1
Skjermer

LCD-skjerm med SmartImage lite

    LCD-skjerm med SmartImage lite

    Levende bilder med AH-IPS-skjerm

    Denne tiltalende Philips-skjermen med svært smal ramme og AH-IPS-skjerm gir deg utrolig levende fargebilder. Med Mobile HD Link kan du koble til smarttelefonen. Se alle fordeler

    Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Levende bilder med AH-IPS-skjerm

Denne tiltalende Philips-skjermen med svært smal ramme og AH-IPS-skjerm gir deg utrolig levende fargebilder. Med Mobile HD Link kan du koble til smarttelefonen. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-skjerm med SmartImage lite

Svært smal ramme, 23" / 58, 4 cm, MHL 234E5QHSB/00 Finn lignende produkter

Levende bilder med AH-IPS-skjerm

med svært smal ramme, MHL

  • MHL-teknologi lar deg nyte mobilt innhold på stor skjerm

    MHL-teknologi lar deg nyte mobilt innhold på stor skjerm

    Mobile High Definition Link (MHL) er et mobilt grensesnitt for audio/video for å koble mobiltelefoner og andre bærbare enheter direkte til HD-skjermer. En MHL-kabel (ekstra tilbehør) kan enkelt koble MHL-kapable bærbare enheter til denne store Philips MHL-skjermen, slik at du kan se HD-video bli levende med fullstendig digital lyd. Nå kan du ikke bare glede deg over mobile spill, bilder, filmer eller andre applikasjoner på den store skjermen, du kan også lade den mobile enheten samtidig, slik at du aldri går tom for strøm halvveis.

  • AH-IPS-skjerm gir glimrende bilder med bred visningsvinkel

    AH-IPS-skjerm gir glimrende bilder med bred visningsvinkel

    IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-skjermer deg svært skarpe bilder med livlige farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke hele tiden.

  • HDMI-klar for Full HD-underholdning

    HDMI-klar for Full HD-underholdning

    En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface), digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet som alle overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder, inkludert set-top-bokser, DVD-spillere og AV-mottakere og videokameraer.

  • 16:9 Full HD-skjerm for den beste seeropplevelsen

    16:9 Full HD-skjerm for den beste seeropplevelsen

    Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

  • TrueVision gir bilder i lab-kvalitet

    TrueVision gir bilder i lab-kvalitet

    TrueVision er en eiendomsbeskyttet teknologi fra Philips som bruker avanserte algoritmer for å teste og justere skjermen. Dette gir deg best mulig visningsytelse. Philips sikrer at TrueVision-skjermene forlater fabrikken fininnstilt til denne prosessen, slik at du får pålitelig farge- og bildekvalitet.

  • Minimalistisk utseende med svært smal ramme

    De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på ca. 9 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

  • SmartImage Lite for en forbedret LCD-seeropplevelse

    SmartImage Lite er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på et oppsett du velger, kan SmartImage Lite dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse – i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

Se alle spesifikasjoner
  • Krever valgfri MHL-sertifisert mobil enhet og MHL-kabel (følger ikke med). Undersøk om MHL-enheten er kompatibel.
  • Energibesparingen gjennom hvilemodus/av for ErP fungerer ikke med MHL-ladefunksjonen
  • Ordet/varemerket IPS og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i