LED-skjerm med digital TV-tuner

  LED-skjerm med digital TV-tuner

  Få en flott TV-opplevelse på LED-skjermen

  Opplev enestående multimedieytelse med denne stilige, glansede og flotte Full HD 1080p-skjermen med digital TV-tuner. Kombinert med HDMI- og AV-innganger og kraftig lyd tar 231T1 underholdningen til nye høyder. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED-skjerm med digital TV-tuner

T-serien, 23" (58, 4 cm) 231T1LSB/01 Finn lignende produkter

Få en flott TV-opplevelse på LED-skjermen

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • HDMI-klargjort for en multimedieopplevelse av topp kvalitet

  HDMI-klargjort for en multimedieopplevelse av topp kvalitet

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface). En HDMI-kabel gjør at alle digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder (inkludert set-top-bokser, DVD-spillere, AV-mottakere og videokameraer).

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • LED-teknologi sørger for naturlige farger

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVBT-tuner

  Med HDTV kan du se HDTV med den beste bilde- og lydkvaliteten uten en ekstra set-top-boks. Med en integrert DVBT-tuner som kan ta inn førsteklasses MPEG-4-formater, kan du nå ta imot og se HDTV-programmer og annet innholdsrikt multimedieinnhold med digital kvalitet

 • Smart modus velger en perfekt modus for det du ser på

  Optimal lyd- og bildegjengivelse avhenger av forskjellige aspekter som videokilde, innholdstype, omgivelsene i rommet, typen visningsenhet osv. Smart modus har forhåndsdefinerte bilde- og lydinnstillinger som er praktisk forhåndsinnstilt gjennom måten du bruker TVen på. Med de personlige innstillingene kan du definere bildeinnstillingene slik du foretrekker dem, lagre dem og få enkel tilgang for fremtidig bruk. Alle disse er praktisk integrert i TVen for optimale innstillinger.

 • SmartSound velger en perfekt modus for lydytelsen

  Med SmartSound kan du velge en rekke modi, som film, spill, musikk osv. Dermed aktiveres forhåndsdefinerte frekvenser automatisk for å forbedre lyden i forhold til funksjonen

 • Opptil 5 ms svartid for klare bilder i rask bevegelse

  Svartid angir signalenes reaksjonshastighet i millisekunder. Rask svartid er bra, siden det eliminerer synlige bilderester som kan legge en demper på opplevelsen når du ser bilder eller objekter i rask bevegelse. I dette tilfellet gir denne LCD-skjermen deg 5 ms svartid, slik at du kan se på LCD-TVen med klare bilder i rask bevegelse.

 • Innebygd TV-tuner for å vise TV-programmer på PC-skjermen

  En TV-tuner innebygd i en skjerm for å vise TV-signaler i tillegg til datamaskindata.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i