LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  Øk produktiviteten din på jobb

  En profesjonell LCD-skjerm som er utformet for bedriftskunder. Den store widescreen-skjermen, Philips 230WP7, får unna jobben på en bedre måte med tre innganger og en svært bred visningsvinkel, samtidig som en ergonomisk fot og USB-løsning gir økt komfort og anvendelighet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD widescreen-skjerm

58 cm (23"), WUXGA 230WP7NS/00 Finn lignende produkter

Øk produktiviteten din på jobb

 • Stor og bred skjerm for visning av to A4-sider ved siden av hverandre

  En stor og bred skjerm som øker produktiviteten ved å vise to A4-sider ved siden av hverandre.

 • 90-graders skjermrotering og smart kabelhåndtering

  Super Ergo-basen er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og gir intelligent kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk ubehag ved lange arbeidsdager. Intelligent kabelhåndtering reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Designet for justering for riktig høyde og vinkel

  Den ergonomiske designen til Philips-skjermer gir mulighet for å vippe og dreie den og justere høyden slik at hver bruker kan plassere skjermen for størst mulig komfort og effektivitet.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • Med SmartManage-kompatibilitet får du LAN-basert utstyrsstyring

  SmartManage er et system for å overvåke, styre og kontrollere statusen for visningsenheter, samt gi ekstern støtte til brukere som opplever vanskeligheter. Alt dette over et lokalnett.

 • Strømforbruk lavere enn gjennomsnittet i bransjen

  Reduksjon av den elektriske effekten som kreves for å drive en enhet.

 • WUXGA, bredt format med 1920 x 1200-oppløsning for skarpere skjerm.

  Bredt UXGA-format (Ultra Extended Graphics Array), en skjermspesifikasjon som kan vise en oppløsning på 1920 x 1200, eller ca. 2,3 millioner piksler.

 • Bredeste visningsvinkel på opptil 178 grader

  Den bredeste visningsvinkelen på opptil 178 grader gir det klareste bildet fra alle vinkler.

 • Tre signalinnganger for mest mulig fleksibelt skjermvalg

  Tredobbel inngang er en metode for å vise digitale og analoge signaler. En skjerm med tre innganger gir én D-Sub (VGA)- og én DVI-I-grensesnittkontakt. DVI-I-grensesnittkontakten godtar enten et digitalt eller et analogt innsignal via en ekstra adapter for maksimal visningsfleksibilitet og gjør "forsikring" fra skjermen avleggs.

 • Innebygd høyhastighets USB 2.0-løsning for enkel tilkobling

  USB (universell seriell buss) er en standardprotokoll for sammenkobling av PCer og eksternt utstyr. USB har blitt den vanligste måten å koble eksterne enheter til en datamaskin på, fordi den gir høy hastighet til en lav pris. Philips har plassert en USB 2.0-løsning i en skjerm og tilbyr slik en lett tilgjengelig, brukervennlig høyhastighets USB-tilkobling for å lese, skrive, starte og overføre programmer, data, digitale medier eller musikkfiler til, fra eller mellom PCen og en eller flere USB-enheter.

 • Enkelt å justere skjerminnstillingene med Philips SmartControl

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en kjent måte.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i