Slank Full HD LED-TV

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/22pft4109_12/22pft4109_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Slank Full HD LED-TV

  Slank Full HD LED-TV

  Alle hjemme hos deg kommer til å nyte det skarpe og klare bildet på Full HD LED-TV-en fra Philips i 4100-serien med liten skjerm. Med minimalistisk design, levende bilder og fantastisk lyd er den det ideelle valget for alle rom i huset. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

4000 series Slank Full HD LED-TV

56 cm (22"), Full HD LED-TV, DVB-T/T2/C 22PFT4109/12 Finn lignende produkter

Slank Full HD LED-TV

Med Digital Crystal Clear

 • Slanke dimensjoner passer inn i interiøret

  Slanke dimensjoner passer inn i interiøret

  Med det elegante og avanserte utseendet har TV-en med slank profil fra Philips et sterkt uttrykk. Det er jo ikke alle TV-er som er like vakre som de er funksjonelle.

 • 100 Hz PMR for elegante bilder i bevegelse

  100 Hz PMR for elegante bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TVen 100Hz Perfect Motion Rate slik at du kan glede deg over jevne bilder i bevegelse. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på ikke gjøre det.

 • Én HDMI-inngang og Easy Link for integrert tilkobling

  Én HDMI-inngang og Easy Link for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TVen din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink, gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjoner på TVen, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Del moroa. Koble USB-minnepinnen, det digitale kameraet, MP3-spilleren eller andre multimedieenheter til USB-porten på TVen slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den brukervennlige innholdsleseren på skjermen.

 • Kompakt bærbar TV: utformet for å være der moroa er

  Stilig, kompakt og lett. Med den lille TV-en kan du få med deg favorittprogrammene dine på kjøkkenet, holde deg oppdatert på nyhetene mens du roter rundt i garasjen og få med deg de siste sportsresultatene mens du griller. En TV som er så bærbar, liker å være der moroa er!

 • Digital Crystal Clear: presisjon du vil dele

  For naturlige bilder fra hvilken som helst kilde har Philips skapt Digital Crystal Clear. Fordi enten du koser deg med favorittsåpeserien din, ser på nyhetene eller har venner på besøk for å se på en video, vil du nyte alt med optimal kontrast, farge og skarphet.

 • Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Bildekvalitet teller. Vanlige HDTVer gir kvalitet, men du forventer mer. Tenk deg skarpe detaljer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for et virkelig levende bilde.

 • Med PC-inngangen kan du bruke TVen som PC-skjerm

  Bruk TVen som skjerm. Bare koble til med en VGA-kabel, så er du klar.

Se alle spesifikasjoner
 • Påkrevd programvareoppdatering for Pause-TV og USB-opptak. Hvis du vil ha mer informasjon om programvareoppdatering, kan du gå inn på www.philips.com/TV og klikke på støtte.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i