1
TV

Svært slank LED-TV med Full HD

  -{discount-percentage}%
  CI Plus

  Svært slank LED-TV med Full HD

  Pur underholdning

  Nyt LED-TVen i 4008-serien i Full HD fra Philips, drevet av Digital Crystal Clear, som gir svært levende bilder, kombinert med en minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem, så får du en minneverdig seeropplevelse i alle rom. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pur underholdning

Nyt LED-TVen i 4008-serien i Full HD fra Philips, drevet av Digital Crystal Clear, som gir svært levende bilder, kombinert med en minimalistisk TV-design. Ta med deg en hjem, så får du en minneverdig seeropplevelse i alle rom. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

4000 series Svært slank LED-TV med Full HD

56 cm (22"), Full HD 1080p, DVB-T/T2/C 22PFL4008T/12 Finn lignende produkter

Pur underholdning

Svært slank LED-TV med Full HD

 • Pause TV og USB-opptak – stopp midlertidig og ta opp programmer

  Vil du ta en pause og fortsette å se på TV senere? Pausefunksjonen betyr at du aldri trenger å vente gjennom (eller se på!) en reklamepause igjen. Vil du ta opp direktesendt, digital TV og se på det når det passer deg? Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine og planlegge opptak enkelt. Ved ganske enkelt å koble en USB-harddisk til TVen blir sendingen lagret for deg, slik at du kan se på den senere.

 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Bildekvalitet teller. Vanlige HDTVer leverer gode bilder, men du forventer det beste. Forestill deg ufattelig skarpe detaljer i kombinasjon med høy lysstyrke, fantastisk kontrast, skarphet i bevegelser, realistiske farger og et livaktig bilde – i tillegg til lavt strømforbruk. Du trenger ikke lete lenger. Full HD LED gir enda flere detaljer enn vanlige HDTVer. Og flere detaljer i bildet betyr en enda mer intens seeropplevelse for deg.

 • To HDMI-innganger for integrert tilkobling

  To HDMI-innganger for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én kabel som overfører både bilde- og lydsignaler fra enhetene dine til TVen. HDMI bruker ukomprimerte signaler, noe som sikrer høyest mulig kvalitet fra kilde til skjerm.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Koble til USB-minnepinne, digitalt kamera, MP3-spiller eller andre multimedieenheter til USB-porten på siden av TVen, slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den lettanvendelige innholdsleseren på skjermen.

 • Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Få med deg hvert eneste ord med Clear Sound

  Dette er en nyskapende lydteknologi som øker klarheten på stemmen betraktelig, enten det er tale eller sang. Den gjør at du hører hvert ord, slik at du får mest mulig glede av det du ser på.

 • Med PC-inngangen kan du bruke TVen som PC-skjerm

  Bruk TVen som skjerm. Bare koble til med en HDMI-DVI-kabel/-overgang, så er du klar.

 • Digital Crystal Clear forbedrer bildekvaliteten

  Gled deg over ekstremt klare bilder fra en hvilken som helst kilde. Denne pakken med nyskapende bildefunksjoner justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for å få optimal kontrast, farge og skarphet.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i