1
TV

LCD-TV

  LCD-TV

  Perfekt for alle rom

  Uansett om du spiller eller ser på film eller sport, vil du oppleve fantastiske LED-bilder med denne HD-klare TVen. Philips' kvalitet og sofistikerte design gjør TVen til det riktige valget for ethvert rom i huset Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Perfekt for alle rom

Uansett om du spiller eller ser på film eller sport, vil du oppleve fantastiske LED-bilder med denne HD-klare TVen. Philips' kvalitet og sofistikerte design gjør TVen til det riktige valget for ethvert rom i huset Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Perfekt for alle rom

med virkelighetsnær LED-bildeytelse

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Denne TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  Levende og naturlige bilder fra utrolig avansert fargebehandling. De tre fargekanalene (RGB) er optimalisert for en total behandlingskraft på 28,9 milliarder farger. De avanserte algoritmene oppdager selv de minste forskjellene i skygge- og hudtoner, noe som skaper den beste mulige fargen.

 • Sømløs tilkobling med 1 HDMI-inngang og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 1 HDMI-inngang og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjermen. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • Vis bilder og spill av musikk via USB

  Vis bilder og spill av musikk via USB

  Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen til sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele bilder og musikk.

 • Dynamisk kontrast på 150 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Dynamisk kontrast på 150 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterkning gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Digital Crystal Clear for dybde og skarphet

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Resultatet er ekstremt klare bilder, uansett kilde.

 • Incredible Surround for kraftig lyd

  Føl rytmen fra musikken og atmosfæren i filmen. Med Incredible Surround får du en total surround-lyd med større dybde og bredde. Det klare og romslige lydbildet kompletterer den rike seeropplevelsen.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin med en VGA-kabel og bruke TVen som en PC-skjerm.

 • Integrert MPEG-4-tuner for HD-mottak uten set-top-boks

  Med den integrerte digitale tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Energieffektivitet takket være LED-teknologi

  Den nyeste LED-bakbelysningsteknologien gjør TVer med LED-bakbelysning til et mer bærekraftig valg, med lengre levetid og et betraktelig lavere strømforbruk sammenlignet med plasma-TVer og vanlige LCD-TVer. I motsetning til LCD-TVer med CCFL-bakbelysning, bruker ikke LED-TVer kvikksølv i produksjonen. Philips' TV-design har i tillegg forbedret seg fra generasjon til generasjon, noe som har ført til økt materialeffektivitet og redusert strømforbruk, uten at det har gått ut over sikkerhet og miljø. Det er gode nyheter for deg i dag og for dine barn i morgen.

Se alle spesifikasjoner
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i