Profesjonell LCD-TV

  Profesjonell LCD-TV

  Avansert design til enestående pris

  Med denne moderne og energibesparende hotell-TVen får du fordelene ved digital TV, samtidig som du er fullstendig forberedt på fremtiden. Gjestene dine vil få en varm velkomst og en flott seeropplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

22" Pro, LCD, integrert digital 22HFL3330D/10 Finn lignende produkter

Avansert design til enestående pris

Philips digital LCD hotell-TV

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Automatisk kanalinnstilling

  Den er perfekt for egenannonsering eller informasjonskanaler fordi den kan vise en forhåndsdefinert kanal når TV-en slås på.

 • HD Ready med integrert DVB-T-tuner

  Gjestene dine kan nyte den utrolige bildekvaliteten fra høydefinisjonsbilder, og de vil være klare for HD-kilder som HDTV-set-top-boks. TVen kan motta analoge YPbPr-signaler, i tillegg til ukomprimerte digitale signaler med høyest mulig kvalitet via DVI eller HDMI. De digitale signalene støtter HDCP-kopibeskyttelse. Med den integrerte DVB-T-tuneren kan TVen vise kanaler fra det digitale bakkenettet, i tillegg til eksisterende analoge kanaler. Gjestene dine kan også lytte til digitale radiostasjoner med høykvalitetslyd uten å trenge ekstra lydmottakere.

 • Én samlet kanalliste for analoge og digitale kanaler

  Én integrert kanalliste for digitale og analoge kanaler. Dermed kan gjesten veksle sømløst mellom analoge og digitale kanaler.

 • Fjernkontroll for hoteller som er enkel å bruke

  Denne TVen leveres med en stilig fjernkontroll som er spesiallaget for hotellbruk. Gjestene får en brukervennlig opplevelse siden bare de viktigste knappene og funksjonene er med. I tillegg har den funksjoner som kontroll av lavt batterinivå og tyverisikre batterianordninger som bidrar til effektiv bruk på hoteller.

 • Volumbegrensning

  Denne funksjonen forhåndsdefinerer volumområdet TV-apparatet kan brukes med, noe som forhindrer overdrevent mange volumjusteringer, og du unngår å forstyrre gjestene i naborommet.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin og bruke TVen som en PC-skjerm.

 • USB-kloning av alle innstillinger for hurtiginstallasjon

  Gir deg muligheten til enkelt å kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer enhetlighet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • Støtter VESA-montering

  En enhetlig industristandard for vegg- og takmonteringsutstyr fastsatt av Video Electronics Standards Association. Denne gir stor fleksibilitet når det gjelder monteringsmulighetene og et stort utvalg i monteringsbraketter.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner
 • Ta kontakt med din Philips-forhandler for mer informasjon om land som bruker DVB-T.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i